Görüş Bildir
Haberler
TV
'Yalnızlığı Taşıyamadığım İçin Huzurevindeyim'

'Yalnızlığı Taşıyamadığım İçin Huzurevindeyim'

Onedio Medya
05.11.2014 - 02:26 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 14:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT’nin bir döneme damgasını vuran efsane spikeri Mesut Mertcan’ın huzurevinde yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü spikere Kanaltürk’te yayınlanan ‘Songül Karlı ile Yeniden’ programı ulaştı.

Karlı, usta spiker ile röportaj yaptı. 2 çocuk sahibi olmasına rağmen 3 aydır huzurevinde yaşayan Mertcan, “Yaşamımın son 3 yılını yaşanmış saymıyorum.” diyerek dert yandı. Eşinden ayrılalı 2 yıl olduğunu hatırlatan spiker, “Yalnızlığı taşıyamadığım için huzurevine geldim.” dedi. Kardeşleri de olduğunu söyleyen Mertcan, kimseye yük olmak istemediğini dile getirdi.

Huzurevinde kaldığını pek çok kişinin bilmediğini ifade eden spiker, hayal ettiği hayatın böyle olmadığını belirtti. Çalıştığı dönemde çok iyi paralar kazandığını anlatan Mertcan, “Belki sevmediğimden, belki de kullanmayı bilmediğimden paramı tutamadım.” itirafında bulundu. Bir evi olmasını ve kendisini gerçekten sevecek arkadaşım diyebileceği biriyle yaşamayı istediğini dile getiren usta spiker, Adana’da bir caddeye isminin verilmesini arzu ediyor. 

Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/aktuel_yalniz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0