Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalnız Kurt 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Yalnız Kurt 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

GNS
16.05.2022 - 17:35

ATV ekranlarının heyecan dolu dizisi Yalnız Kurt 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Hapse giren Altay, yeni planını devreye sokmaya hazırdır. Doğan ise üst düzey bir devlet insanına düzenleyeceği operasyon ile yanlış herhangi bir hamlesinin hayatını bitireceğinin farkındadır. 5 numara ve devlet arasında seçim yapmaya çalışan Altay'a, Mira'nın verdiği öğüt kafa karıştırıcıdır. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt 17. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının heyecan dolu dizisi Yalnız Kurt'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstihbarat, hükümet ve terör örgütleri arasında geçen aksiyon dolu hikayeleri konu edinen Yalnız Kurt dizisi, polisiye dizileri sevenlerin favorisi haline geldi. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Yalnız Kurt 17. Bölüm Fragmanı @atv

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Hangarda Halit ile karşı kaşıya gelen Altay, onun yeğeni olduğunu anlar. Altay ise kendisine dikkatle bakan bu adamın kim olduğu konusunda meraklıdır. Nizam'ın gözaltından çıkmasının hemen ardından tüm paralarının yakıldığını görmesi onu çileden çıkartır ve bunu yapanın Doğan olduğuna emindir.

Ahmet ise hakimin Nizam'ı neden bıraktığını çözmeye çalışırken bir görüşme ayarlar. Sebebi öğrenen Ahmet'in yanında beklenmedik bir misafiri de bulunur. Bir süredir ortalarda gözükmeyen Çerkez'in yeniden gelmesi, Ahmet'e önemli bir görev vermesiyle aynı anda olur.

Tüm görevlerinin sonunda başarısız olan Nizam'ın elinden ise her şeyi alınır. Yapı'nın kendisini dışarı attığını düşünen Nizam ise 5 numaradan aldığı önemli görevi yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. 5 numara ise artık Altay'la tanışacaktır ve ona öğrenmek istediği bilgiler karşısında bir teklifi vardır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın