Görüş Bildir
Haberler
Yakışıklı ve Duygusal Erkeklerin Romantik İlişkilere Dair Karşılaştığı 13 Temel Sorun

Yakışıklı ve Duygusal Erkeklerin Romantik İlişkilere Dair Karşılaştığı 13 Temel Sorun

cihan taştan
19.10.2020 - 07:15

Hem yakışıklı hem de duygusal olmanın beklenmedik yan etkileri olabilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yakın çevreden gelen sorular sebebiyle bitmek bilmeyen bir çile: Skor baskısı

Maalesef ilişkilere duygusal yaklaşmak yerine konuyu puan tablosu gibi gören insanlar mevcut. Ortalamanın üzerinde bir yakışıklılığa sahip olan erkekler, çapkınlık yapma baskısıyla baş başa kalıyor.

2. Anında yapıştırılan çapkın erkek damgası.

Yakışıklı olmak çapkın olmanın ön şartı gibi gözüküyor. Halbuki konunun bu durumla pek bir alakası yok. Her yakışıklı erkek çapkın olacak diye bir durum söz konusu değil.

3. Evlilik baskısı ve elde tutulma çabası.

Yakışıklı ve duygusal erkeklerin en çok karşılaştığı problemlerden biri de elden kaçırma korkusuyla ilişkilerin hızlı ilerlemek durumunda kalması. Hem yakışıklı hem de duygusal, hemen evlenmemiz lazım!

4. Açık yürekli davrandıkları için çabuk harcanmak.

Aslında yakışıklılıktan da bağımsız olarak tüm duygusal erkeklerin temel problemlerinden biri bu konu. Partnerine fazla duygusal yaklaşan erkekler, soğuk erkeklere kıyasla çok daha fazla hayal kırıklığına uğratılabiliyor.

5. Etkileyici olduklarından dolayı karşı cinsle arkadaş kalmayı becerememek.

Bu durum, duygusallığıyla ön plana çıkmayan erkekler için ciddi bir problem değil. Kalp kırmaktan aşırı derecede çekinen erkekler ise kendisine ilgi duyan kişileri reddetmekte ciddi sıkıntılar çekebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatsız bir yan etki: İstemeden arkadaşlıkların bozulmasına neden olmak.

Hem ince ruhlu hem de yakışıklı olan erkekler, karşı cinsin aşırı ilgisine maruz kalabiliyor. Aynı arkadaş grubundaki kişilerin ondan hoşlanması, bu arkadaşlıkların zarar görmesine de sebep oluyor. Çapkın erkekler için çok da problem olmayan bu durum, duygusal erkekleri bir hayli yıpratabiliyor.

7. Aşırı ilginin sonuçlardan biri olan kıskançlık da yine aynı kapıya çıkıyor.

Romantik ilişkilerin bitme sebeplerinin başında kıskançlık geliyor. Haliyle hem yakışıklı hem de duygusal bir erkeğin herkesin ilgisini üzerinde toplamasıyla ortaya çıkan kıskançlık, uzun dostlukları sona erdirebilir.

8. Bu durum erkeklerin dostluğunu da zedeleyebiliyor.

Hayatta arkadaşının platonik aşkının sana platonik aşık olduğunu anlamak kadar üzücü çok az şey var. Maalesef bu konuda elden gelen bir şey de yok.

9. En ufak bir samimiyette bile karşı tarafın flört ettiğinizi düşünmesi.

Dış görünüşüyle afrodizyak etkisi yaratan erkekler, bir de duygusal tavırlarıyla karşı cinsi büyüleyince, ortamda flört rüzgarlarının esmesi kaçınılmaz oluyor. Dolayısıyla yakışıklı ve duygusal erkekler istemeden de olsa insanlara yanlış mesajlar verebiliyor.

10. Karşı cinsin çekingenliği sebebiyle iletişim kurmakta zorlanmak.

Hem yakışıklı hem de romantik bir erkekseniz, ilk randevularda biraz şansız olabilirsiniz zira karşınızdaki kişi sizinle konuşmakta bir hayli güçlük çekebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İlgi alanınıza girmeyen insanların ilgi alanına girmek.

Yaş, dış görünüş, karakter özellikleri, cinsel tercih... Eğer çok yakışıklıysanız, her gruptan insanın ilgisine mazhar olmanız mümkün. Hassas kalpli biri olarak hayır derken ezilip büzülüyorsanız, bu yakışıklılık ve duygusallık sizi epey yorabilir.

12. Yeterince 'sert' olmadığınızın düşünülmesi.

Yakışıklılığa bir de duygusallık eklenince hem görsel olarak hem de söylemlerinizle daha ılımlı bir karakter olduğunuz düşünülüyor.

13. Sizi dış görünüşünüz yüzünden değil, gerçekten seven insanları ayırt etmekte zorlanmak.

Özellikle zenginlerin sıklıkla şikayetçi olduğu bu durum, yakışıklı erkekler için de geçerli sayılabilir. Belli bir cazibeye sahip olduğunuz için insanlar yalnızca bu yüzden size ilgi duyabiliyor. Sizi gerçekten seven insanları tanımak sandığınız kadar kolay olmayabilir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Erdinç

gerçekten tüm maddeleri iliklerime kadar hissettim. "Arkadaşım" olan bir kadın hayatımda yok ve bu durum hayatımda bir eksiklik olarak kendini vurgulaya vurg... Devamını Gör

Metin Akalp

Çirkin ve odun erkekler. Çıkın lan konudan! Utanmadan gelmişler bide...

Pasif Kullanıcı

çıkıyorum hemen... :((