Görüş Bildir
Haberler
Yakalama Kararı Vardı: HDP'li Semra Güzel Almanya'ya Kaçtı İddiası

Yakalama Kararı Vardı: HDP'li Semra Güzel Almanya'ya Kaçtı İddiası

Batuhan
01.04.2022 - 11:53

Öldürülen bir PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel, Türkiye'den kaçtı. İktidara yakın medyada yer alan habere göre Güzel'in yasa dışı yollarla 22 Ocak'ta Almanya'ya kaçtığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK'lı terörist Volkan Bora ile PKK kampında fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırılmıştı. Güzel hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrılan Semra Güzel, bu davete yanıt vermedi. Ardından 24 Mart tarihinde hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Başsavcılık talimatıyla adreslerine bakılan Güzel'e ulaşılamadı. Semra Güzel'e ulaşılamaması sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı, gümrük birliklerine yazı gönderdi.

Yasa dışı yollarla kaçtı

Yasa dışı yollarla kaçtı

Haber7'nin haberine göre Güzel, yasa dışı yollarla Türkiye'den kaçtı. Kaynaklar, HDP'li Semra Güzel'in en son Diyarbakır'da görüldüğünü, 22 Ocak tarihinde de Türkiye'den kaçarak Almanya'ya gittiğini belirtti.

Hürriyet yazarı Selvi'de habere köşesinde yer verdi

Bakan Bozdağ: "Resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor"

Bakan Bozdağ: "Resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Bilinen adreslerinde Semra Güzel'e ulaşılamadı, resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor' dedi.

Bakan Bozdağ, ilgili birimlerin Güzel'in yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi:

'Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'mız 23 Mart'ta bununla ilgili yakalama kararı çıkardı ve kolluk da bunlarla alakalı gerekli arama tarama yaptı ama bilinen adreslerinde Semra Güzel'e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Yurt içinde mi yoksa yurt dışına mı çıktı buna dair kayıtlar incelendiğinde resmi kanallar açısından yurt dışına bir çıkışta gözükmüyor. Ama gayriresmi kaçak yollardan yurt dışına çıktı mı bu konu tahkik ediliyor. Hem kolluk hem de devletin diğer birimleri bu konuyla ilgili yakın takipte olduğunu arama ve taramayı sürdürdüğünü bilmenizi isterim. İnşallah yakında kolluk güçlerimiz kendisine ulaşır ve hukukun gerekleri yerine getirilir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

o kadar ak partililin fetöcülerle fotoğrafı var ama onlar krallar gibi yaşıyor. ikisi de terör örgütü değil mi?

Pasif Kullanıcı

Şu maymunları meclise sokup maaş veriyor bide devlet.

Beatrize Vaksman

Acilim diye bas teroristin, katilin mektubunu okutup, sayin dedirtenler, abisini trt de konusturanlar, yegenini vekil yapanlar, bu hatuna mi kiziyor? her ort... Devamını Gör