Görüş Bildir
Haberler
Wyndham Rewards Ücretsiz Konaklamaya Daha Kolay Erişimle Sadakat Programlarında Devrim Yaratıyor

Wyndham Rewards Ücretsiz Konaklamaya Daha Kolay Erişimle Sadakat Programlarında Devrim Yaratıyor

Onedio Medya
02.04.2015 - 12:50 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 14:35

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

İSTANBUL (1 Nisan, 2015) – 11 Mayıs 2015 tarihinde “You’ve Earned ThisTM,” sloganı ile tüketicilerle tanışacak olan yeni Wyndham Rewards programı, değerinin altında puan kazandıran ve kafa karıştıran ödül kategorilerine sahip turizm sektöründeki eski trendleri altüst ediyor ve sadakat programları alanında bir ilke imza atarak, üyelerine bol puanlı bir yapı ve ücretsiz konaklama ödül oranları sunuyor. Programın temel özellikleri arasında şunlar yer alıyor: · “Go FreeSM” ödülü: Sadece 15 bin puanla üyeler, herhangi bir gün kısıtlaması olmaksızın dünya çapında programa dahil 7 bin 500’den fazla otelde ücretsiz konaklama hakkı kazanabilirler. · “Go FastSM” ödülü: Puanlarını daha erken kullanmak isteyen ya da daha az ücretle daha fazla konaklamak isteyen üyeler, 3 bin puan ile birlikte nakit ödeme yaparak uygun otellerde bir gecelik yer ayırtabilirler. · Daha hızlı ödül için daha fazla puan: Her bir uygun konaklama için üyeler, harcadıkları her dolar için 10 puan ya da konaklama başına bin puan kazanabilirler. Wyndham Hotel Goup Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Josh Lesnick, “Önde gelen bir araştırmanın, seyahat eden kişilerin yüzde 89’unun puanlarını ücretsiz konaklama ödülü için kullanmak istediklerini ve yarısından fazlasının da bu ödülü, ulaşılması zor bir ödül olarak gördüklerini” ifade etti. “Yeni Wyndham Rewards programı doğrudan bu duyguya hitap ediyor. İster ailenizle yaptığınız yaz tatili, ister şehir dışında beklenmedik bir konaklama olsun, yeni programımız üyelerinin, ihtiyaç duyduğu puanları daha kolay kazanmalarına, ne kazandıklarını anlamalarına ve istedikleri şekilde puanlarını ödüle çevirmelerine imkan tanıyor.” 11 Mayıs 2015’ten itibaren üyeler, mevcut puanlarının otomatik olarak yeni programa aktarıldığını görecekler. Programın faaliyete geçmesiyle birlikte, üyelerine daha basit ve modern bir deneyim yaşatmak için güncellenmiş yeni bir mobil uygulaması da başlatılacak. Sonuç olarak, sadakati en yüksek olan üyelere yönelik yeni ve güncellenmiş birinci sınıf elit üyeliğin, bu yılın ilerleyen döneminde üyelerine sunulması bekleniyor. Yeniden tasarlanmış programın lansmanı için Wyndham Rewards, 11 Mayıs’tan itibaren İngiltere’de ve kısa süre sonra Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Hint okyanusu bölgesinde yayınlanmak üzere televizyon reklamları, basılı reklamlar, radyo ve dijital kanal reklamlarını içeren ve aktör Kristofer Hivju’ün rol aldığı multimilyon dolarlık bir reklam kampanyası hazırladı. Yeni Wyndham Rewards programı, 6 bin otel sahibi ve işletmecisinin katılımıyla 2015’de Las Vegas’ta düzenlenen Wyndham Hotel Group Küresel Konferansı’nda tanıtıldı. Yeni programla ilgili daha fazla bilgi için: wyndhamrewards.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wyndham Hotel Group, dünyanın en büyük otel şirketi olup, Wyndham Worldwide’ın (NYSE: WYN) konaklamaya yönelik üç iş biriminden biridir. Öncü franchise veren otel markası ve otel yönetimi hizmet sağlayıcılarından olan şirketin, aşağıdaki markalarda 70 ülkede yaklaşık 7.650 otel ve 661.000 odadan oluşan küresel bir portföyü bulunmaktadır. Dolce Hotels and Resorts® (Şubat 2015’de alınmıştır), Wyndham Grand® Hotels and Resorts, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham®, Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®, Microtel Inn & Suites by Wyndham®, Ramada®, Ramada Encore®, Baymont Inn & Suites®, Days Inn®, Super 8®, Howard Johnson®, Travelodge® ve Knights Inn®. Şirketin misafir sadakat programı olan Wyndham Rewards, 38 milyondan fazla üyesine dünya çapında binlerce otelde puan kazanma ve bunları ödüle dönüştürme imkanı sunmaktadır. Daha fazla bilgi için. wyndhamworldwide.com.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın