Görüş Bildir
Haberler
WordPress 4.4 Yayınlandı

WordPress 4.4 Yayınlandı

Onedio Medya
10.12.2015 - 10:06

İçerik yönetim sistemlerinden WordPress, 4.4 sürümüne güncellendi. Güncelleme ile yeni tema da yayınlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçerik üreten kullanıcıların yüzde 20'si tarafından tercih edilen WordPress, yeni sürüme yükseltildi. 4.4 versiyonuna yükseltilen WordPress, Cliffordismini aldı. Oldukça fazla kullanıcıya sahip olan WordPress, geniş eklenti ve tasarım seçenekleri ile ön plana çıkıyor.

Güncelleme ile beraber WordPress'e eklediğiniz görseller temanız responsive olmasa bile görüntülenen ekranlara göre boyutlanıyor. Önceden sadece Twitter ve YouTube içeriklerini dahili olarak ekleyebildiğimiz WordPress'e, artık farklı WordPress sitelerinden içerikleri kolayca ekleyebiliyoruz. Alıntı yapmak için gereken tek şey ise WordPress yazı linkini direk içeriğinize kopyalamanız.

Ayrıca sadece Wordpress sitelerini değil, Embed kodu sayesinde Cloudup, Reddit Comments, ReverbNation, Speaker Deck ve VideoPress içeriklerini de kolayca ekleyebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

WordPress, kısa bir süre Javascript ile tamamen yenilenmişti. Bu yenilenme ile gelen ilk tema Twenty Sixteen, oldukça modern bir tasarıma sahip. Twenty Sixteen temasını WordPress.org üzerinden önizleme yapılabiliyorsunuz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0