Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp iOS için Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

WhatsApp iOS için Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

Bilgi Çağı
06.08.2015 - 12:48

WhatsApp iOS için Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

WhatsApp, iOS kullanıcıları için kapsamlı bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile iOS kullanıcıları birçok yeni özelliğe kavuştu.

Android kullanıcıları için 2 hafta önce gelen kapsamlı güncelleme iOS kullanıcılarına da sunuldu. Fakat maalesef WhatsApp Web özelliği iOS’a hala gelmiş değil. Gelen yeni özellikler ise şöyle;

Artık iOS kullanıcıları da yazışmalarında gönderdikleri veya aldıkları videoları yedekleyebilecekler. WhatsApp ayarlarından Sohbetler ve Aramalar kısmında yedekleme ayarlarını aktif edebilirler.

Diğer dikkat çeken bir yenilik ise artık iOS kullanıcıları da kişiye özel bildirim sesi ayarlayabilecek. Ayrıca grup yazışmalarından olduğu gibi kişileri de sessize alabilecek.

Bir diğer yenilik ise artık iOS kullanıcıları da bir fotoğraf veya video gönderirken göndermeden öncesinde kırpma ve düzenleme işlemlerini yapabilecek. Ayrıca iOS kullanıcıları yazışmalarını “Okundu” veya “Okunmadı” olarak işaretleyebilecek ve bir sohbette geriye doğru gittikçe geçmiş mesajlar kendiliğinden yüklenecek. Ayrıca kişileri direkt olarak Kişiler kısmından paylaşma özelliği de yeni güncelleme ile gelmiş durumda.

Gelen bir diğer yeni özellik ise Apple Haritalar üzerinden artık direkt olarak istediğiniz konumu WhatsApp’tan birine gönderebilirsiniz.

WhatsApp uygulamanızı buradan güncelleyebilirsiniz.

Bilgi Çağı

Kaynak: http://bilgicagi.com/whatsapp-ios-ici...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın