Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

WhatsApp Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

Bilgi Çağı
24.07.2015 - 09:38 Son Güncelleme: 24.07.2015 - 12:07

WhatsApp Güncellendi, Birçok Yeni Özellik Geldi

Android sürümünü güncelleyen WhatsApp birçok yeni özellik ve iyileştirmeler sundu. Sesli arama özelliği birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor fakat şebeke üzerinden görüşme yapanlar için biraz fazla kota yiyordu. Bu konuda iyileştirmeler yapan WhatsApp, yeni sürümü ile bu kota sorununu çözdü. Artık mobil şebeke üzerinden yapacağınız sesli görüşmeler eskisi kadar kota harcamayacak. Düşük veri kullanımına geçmek için ayarlardan bu özelliği aktif etmeniz gerekiyor.

Gelen yeni özelliklerden bir tanesi de artık yalnızca grup mesajlaşmalarını değil bir kişi ile olan sohbetinizi de sessize alabileceksiniz. Bu özellik WhatsApp’daki herhangi bir kişinin profilini görüntüleme ekranında yapılabiliyor. Ayrıca yine aynı yerde bir yeni özellik daha dikkat çekiyor; artık direkt WhatsApp üzerinden kişiye özel bildirim ayarları yapılabilecek.

Diğer bir yeni özellik ise okuduğunuz bir konuşmanın üzerine basılı tutup “Okunmadı” olarak işaretleyebileceksiniz.

WhatsApp henüz Google Play üzerinden güncellenmedi. Muhtemelen gün içerisinde güncellenecektir. Fakat bunu beklemeden hemen yeni sürüme geçmek istiyorsanız WhatsApp.com’daki bu sayfadan APK dosyasını indirip telefonunuza yükleyebilirsiniz. Tabi bu sayfaya telefonunuzdan girmeniz gerekiyor ve telefonunuza “Google Play harici yerlerden uygulama yükleme” özelliğini açmanız gerekiyor.

Bilgi Çağı

Kaynak: http://bilgicagi.com/whatsapp-guncell...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın