Görüş Bildir
Haberler
Vitor Pereira: "Yine Kaliteli Bir Sinyal Verdik"

Vitor Pereira: "Yine Kaliteli Bir Sinyal Verdik"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, 3-0'lık Gaziantepspor galibiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Kaliteli bir sinyal verdiklerini söyleyen Pereira, taraftarlardan Başakşehir maçında, güçlü bir sinyal vermelerini istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Gaziantepspor ile sahasında karşılaşan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamın sözleri şöyle;

“Yine kaliteli bir sinyal verdik. Güçlü olduğumuzu gösterdik ve lig için sonuna kadar mücadele edeceğimizi kanıtladık. Bizim harika taraftarlarımız var. Sahada onlara enerjiyi vermemiz gerek. Şampiyonluk için takımları 3 maç bekliyor. Şampiyon olmamız mümkün. Birbirimize inanmalıyız. Başakşehir maçında taraftardan beklentim, güçlü bir sinyal vermelerini istiyorum. Bu kulüp bir aile. Aileler işler düzgün gitmediği günlerde de bir arada olurlar. Sezon bitene kadar biz de bir aile gibi bir arada duralım.

Van Persie bu akşam iyi bir maç çıkardı. 4-5-6 gol de atabilirdik. İyi dönemde olduğumuzu gösterdik. Taraftarlar bizim itici gücümüz olsun. Hafta içinde de Konyaspor ile kupada karşılaşacağız. O maçta da taraftarları bekliyoruz.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın