Görüş Bildir
Haberler
Vildan Atasever - Mehmet Erdem Çifti Defne Samyeli Yüzünden Birbirine Girdi

Vildan Atasever - Mehmet Erdem Çifti Defne Samyeli Yüzünden Birbirine Girdi

Ekranların sevilen oyuncusu Vildan Atasever ve müzisyen Mehmet Erdem 9 Eylül'de dünyaevine girmişti. Mehmet Erdem Vildan Atasever çifti ilk kavgasını etti. Hem de Defne Samyeli yüzünden. vildan Atasever'in kıskançlığı Mehmet Erdem'e 100 bin TL'ye mâl oldu gibi görünüyor. İşte yaşanan olayın detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Erdem Vildan Atasever çifti ilk kavgasını etti. Hem de Defne Samyeli yüzünden. vildan Atasever'in kıskançlığı Mehmet Erdem'e 100 bin TL'ye mâl oldu gibi görünüyor.

Vildan Atasever'in Kıskançlığının Bedeli...

Vildan Atasever'in Kıskançlığının Bedeli...

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın aktardığı bilgilere göre, Maslak 1453’te kapılarını açan Yeni Gazino’da program yapmak için anlaşan Mehmet Erdem, 5 Kasım’da Defne Samyeli ile aynı gece sahnede olacaktı. Ancak eşi Vildan Atasever’in Defne Samyeli’yi kıskanmasıyla program iptal oldu!

Programın Afişleri Bile Asılmıştı

Programın Afişleri Bile Asılmıştı

Afişleri bile basılan program, evde sorun çıkmasıyla son anda değiştirildi. Mekan, Defne Samyeli’nin yanında sahne alması için Mehmet Erdem yerine Hüsnü Şenlendirici’yle anlaştı. Bu kıskançlık kavgasının Mehmet Erdem’e 100 bin liraya mâl olduğu da söyleniyor!

Defne Samyeli Cephesinden Henüz Açıklama Yok

Defne Samyeli Cephesinden Henüz Açıklama Yok

Konuyla ilgili Vildan Atasever, Mehmet Erdem çiftinden bir yalanlama gelmediği gibi, Defne Samyeli'den de konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

adamın işi bu aq sahneye çıkıp işini yapıp parasını kazanacak. sanki aynı sahne olunca hemen sevişecekler. bu evlilik çok sürmez :)

Filizim

kıskançlık senin neyine ya sal gitsin. güzel bir kadın değilsin işte. neyin egosu bu. ne zamana kadar mücadele edeceksin ki başkalarıyla. 10 kadından 8 i sen... Devamını Gör