Görüş Bildir
Haberler
20 Nefes Kesen Fotoğraf ile Victoria's Secret Defilesi

etiket 20 Nefes Kesen Fotoğraf ile Victoria's Secret Defilesi

Batuhan
03.12.2014 - 12:16 Son Güncelleme: 03.12.2014 - 14:05

2014 Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Londra’da gerçekleşti. Birbirinden gösterişli iç çamaşırlarının sergilendiği defile, Türkiye'de 1 Ocak 2015 tarihinde yayınlanacak.

Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrossio gibi dünyanın en gözde top modellerin podyuma çıktığı gecede, hem mankenler hem de iddialı iç çamaşırları modelleri nefes kesti.

Taylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran konserleriyle renklenen defilede boy gösteren 47 Victoria’s Secret Meleği, Türk tasarımcı Serkan Cura imzalı kanatları taktı.

Defilede en dikkat çeken parçalar ise kıdemli modeller Adriana Lima ile Alessandra Ambrosio’nun tanıttığı her biri 2 milyon dolar değerindeki iç çamaşırları oldu.

Dream Angels Fantasy Bra sütyenler, Victoria’s Secret için dünyaca ünlü mücevherci Mouawad tarafından özel olarak tasarlandı.

18 ayar altınla birleştirilmiş 16.000 adet değerli taşla süslenen çamaşırlar; kol, bacak, karın ve boyun takılarla hareketlendirildi. Sütyen ve vücut takılar; yakut, elmas, lacivert ve açık mavi safir taşlarla bezendi.

AA ekibi, defile öncesinde sahne arkasına girerek, modellerin şova hazırlık sürecini fotoğrafladı. Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, 'Defile ilk defa Londra'da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra'dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz' dedi. Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, 'Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim' diye konuştu. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/victorias-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
1
1
1
0