Görüş Bildir
Haberler
VGM Burs Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

VGM Burs Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

Sunay Korkmaz
17.11.2020 - 12:58

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), ilkokul, ortaokul, lise, yükseköğretim ve yabancı uyruklu yükseköğretim öğrencilerine karşılıksız olarak burs yardımında bulunuyor. Geçtiğimiz ay tamamlanan başvuruların ardından, burs başvurularının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor... VGM burs başvuruları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün (VGM), ilkokul, ortaokul, lise, yükseköğretim ve yabancı uyruklu yükseköğretim öğrencilerine her yıl  karşılıksız olarak verdiği burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler haberimizde...

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, burs başvuru sonuçlarının, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yapacağı açıklamaya göre şekilleneceğini duyurdu.

Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Ortaöğrenim eğitim yardımı başvuru değerlendirmeleri devam etmektedir.

Yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra başlanacaktır.

Başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

VGM BURSU NE KADAR?

Ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL, Türkiye'deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 600,00TL burs verilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın