Görüş Bildir
Haberler
Veteriner Kliniğinin Camlarını İndiren Saldırgan: Hayvanlarınızı Öldürürüm

Veteriner Kliniğinin Camlarını İndiren Saldırgan: Hayvanlarınızı Öldürürüm

Kırıkkale'de veteriner kliniğine bıçakla gelip tehditler savuran B.P.  şişe fırlatarak camları ve tabelaya zarar verdi. Veteriner kliniğindeki hayvanları öldürmekle tehdit etti. Klinik sahibi 'Köpeği sapkın argo kelimeler ile sevdi' diye ifade verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırıkkale'de Atatürk Bulvarı üzerindeki özel veteriner kliniğine gelen B.P.,  ile görevlilere arasında sözlü tartışma çıktı. Klinik çalışanları B.P.'nin hakaret ettiğini söyledi. Çevredeki vatandaşlar tarafından uzaklaştırılan B.P., bu kez büfeden aldığı şişelerle yeniden kliniğe geldi. İş yerine fırlattığı şişelerden bir tanesi kliniğin ön camına diğeri de tabelaya zarar verdi.

3'üncü kez de elinde bıçakla gelen B.P., hayvanları kesmekle tehdit etti. Yaşananlar güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

İhbar üzerine polis ekipleri, B.P.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.P., çıkartıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

"Çok cinsel içerikli sözlerle köpeğimizi sevmeye başladı"

"Çok cinsel içerikli sözlerle köpeğimizi sevmeye başladı"

Veteriner Hekim Rumeysa İkra Oçaktan, 'Kendisi geldi çok cinsel içerikli sözlerle köpeğimizi sevmeye başladı ve bende 'terbiyesizlik yapmaması gerektiğini ve uzaklaşması gerektiğini' söyledim. Kamera kayıtlarında da bu mevcut. Sonrasında yandaki TEKEL bayiden bir cam şişe fırlattı. Araya birkaç esnaf girdi onu uzaklaştırmaya çalıştı. O sırada çitlerin ardından hocamın saçını çekmek için elini uzattı. Tekrar geldi bu kez elinde 2 tane cam şişe ve ardından camımız kırıldı. Cam kırılma olayından sonra arkadaşım yaralandı rapor için hastaneye gittiler' diye konuştu.

"Hayvanlarımızı kesmekle ve bizi de kesmekle tehdit etti"

"Hayvanlarımızı kesmekle ve bizi de kesmekle tehdit etti"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyete giderken saldırganla tekrar karşılaştıklarını ifade eden Oçaktan, 'Yalnız kalmamak adına birkaç arkadaşımızı çağırmıştık. Onlara 'kişi burada çabuk gelin' dedim. Onları görünce zaten hemen kaçtı. 9'a kadar klinikte kalmak zorunda kaldık. Gidemedik bizi hayvanlarımızı kesmekle ve bizi de kesmekle tehdit etti. Son kontrolleri yapıp çıkalım dediğimizde tekrar bir saldırı daha oldu. Elinde bıçağı olduğunu söylediler' dedi.

"Köpeği sapkın argo kelimeler ile sevdi"

"Köpeği sapkın argo kelimeler ile sevdi"

Klinik sahibi Veteriner Hekim Behiye Gümüşkalem Dündar da şahsın 3 defa saldırı girişiminde bulunduğunu ifade ederek, 'Arkadaşlarla dışarıda oturup sohbet ederken yabancı tanımadığımız bir kişi gelip köpeğimizi sevdi. Sevme sırasında inanılmaz sapkın argo kelimeler kullandığını fark ettik. Köpeği öyle değil böyle seveceksin şöyle seveceksin onlar bu tarz şeylere alışkındır gibi sapkınca kelimeler kullanınca uyardık. Uzaklaşması gerektiğini söyleyince de tartışarak yandaki büfeye girdi. Oradan boş bir şişe alıp üzerimize doğru attı' şeklinde konuştu.

Veteriner kliniğindeki olay anları

Klinikten çıkarken saldırganın pusuda yattığını anlatan Dündar, 'O sırada biz şoka girdik. Ama hakaretlerin biri bin para. Diğer arkadaşlar uzaklaştırdılar onu. Polise haber verdik, polisler geldi. Emniyetçi arkadaşlar gerekenleri yapıp tutanakları tuttu. Bende karakola ifademi vermek için tam kliniğimden çıkarken meğer pusuda yatıyormuş. Üzerime doğru 2 tane şişeyi atınca bende çekilince biri cama denk geldi. O sırada arkadaşımızın kolu yaralandı. 2'nci şişeyi de tabelaya denk gelecek şekilde hasar verdi. Tabi çevre komşularımız gelip uzaklaştırdılar. Akşam 8:30 gibi eşim ve 2 arkadaşımız bize yardımcı olmak için burada bulunurken elinde bıçak ve taşlarla bu sefer geldi. Onu kovalamaya başladılar ve bu 3'üncü saldırı olarak geçti' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Sapık herif böyle orospu çocuklarının ömür boyu insan içine çıkamayacağı bir yere kilitlemeleri lazım

Ece anay

nasıl bir yargı ya nasıl bir hukuk sistemi! Allah kahretsin ya ne boka yarıyor en küçüğünden en büyüğünü yargı bu ülkede ne boka !!!