Görüş Bildir
Haberler
Venüs Yıldızınız Neredeyse Hayatınızın Aşkı Orada Olabilir! Venüs Burcunuza Göre Aradığınız Kadın Nasıl Biri?

Venüs Yıldızınız Neredeyse Hayatınızın Aşkı Orada Olabilir! Venüs Burcunuza Göre Aradığınız Kadın Nasıl Biri?

Entel Feridun
02.08.2022 - 08:41

Doğum haritanıza göre gerçek aşkınızı bulmak çok kolaydır. Kişinin yıldız haritasında Venüs aşkta şansını ve aşk yaşamak istediği kişiyi gösterebilir. Venüs astrolojide aşk gezegeni olarak tanımlanmaktadır. Venüs ortak bir birliktelikte kişinin duruşunu ve aradaki sevginin niteliğini anlatır.

Venüs aynı zamanda erkeğin haritasında beğenebileceği ve hayatının kadını diyebileceği özellikleri gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin Venüs’ünüz nerede, doğum haritanıza bakarak öğrenebilirsiniz. Gelelim, Venüs burcunuza göre gerçek aşkınızın yorumlarına!

Koç:

Koç:

Eğer erkeğin haritasında Venüs’ünüz Koç burcunda ise hareketli ve kendinden emin, kararlı duruşlu kadınlardan hoşlanır. Hayatının aşkı asla sakin ve sessiz birisi olamaz. Sözlerinde dobra ve özünü açıkça belli eden bir kadın ile birlikte olabilir.

Boğa:

Boğa:

Erkeğin haritasında Venüs burcu Boğa’daysa sesi güzel ve görünüşü bakımlı kadınlardan hoşlanır. Birlikteliklerinde kadından fedakarlıklar bekler, ona konforlu bir alan yaratmasını ister. Cinsellik de ön planda olacaktır.

İkizler:

İkizler:

Erkeğin haritasında Venüs İkizler’deyse hayatınızın aşkı çok konuşkan, devamlı yeni planlar ve programlar yapan birisi olmalıdır. Asla sıkıcı bir ilişki yürütmek istemez. Her an farklı bir duyguyu yaşatan çok yönlü birisi ile birlikte olmak ister.

Yengeç:

Yengeç:

Erkeğin haritasında Venüs Yengeç burcunda ise evcimen ve yuvasına düşkün birisi ile mutlu olabilir. Aşkına bağlı ve koruyucu, şefkatli bir kadın hayatının aşkı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan:

Aslan:

Erkeğin haritasındaki Aslan burcundaki Venüs kendine özgüveni olan ve gösterişli kadınlardan hoşlanır. Kadınlarda saçlara ve saçın güzelliğine, bakıma çok dikkat eder. Yanında kesin duruşlu birisi olmalıdır. Enerjisi yüksek kişilerle birlikte olur.

Başak:

Başak:

Erkeğin haritasında Venüs Başak’ta ise planlı ve programlı kadınlardan hoşlanır. Ev ve çalışma hayatında kendinden emin davranan kadınlara yakın hisseder.

Terazi:

Terazi:

Erkeğin haritasında Venüs Terazi’de ise uyumlu ve hoş görünümlü kadınları beğenir. Kadının da aradığı en önemli özellik zarafettir. Hak arayışında savunmacı olmalıdır. Aradığı kadın ile eleştirel bir şekilde tartışabilmeli ve ilişkide ahenk yakalayabilmelidir.

Akrep:

Akrep:

Erkeğin haritasında Venüs Akrep’te ise tutkulu ve birlikte “bir” olabileceği bir kadınla olmak ister. Bağımsızlık ve özgürlük gibi konularda aşk söz konusu olduğunda sorumluluk almasını bekler. Cinsellik ön planda olur, tensel çekim arar.

Yay:

Yay:

Erkeğin haritasında Venüs Yay burcunda ise gezgin ve maceracı kadınları beğenir. Gerçek aşkı devamlı araştıran ve öğrenmeye açık, kültürlü birisi olmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak:

Oğlak:

Erkeğin haritasında Venüs Oğlak’ta ise statü sahibi ve işini duygularının önüne koyabilen birisi ile birlikte olmayı tercih eder. Gereksiz ilgi veya samimiyet yerine, sakin ve stabil duruşta kadınlara çekilir.

Kova:

Kova:

Erkeğin haritasında Venüs Kova’da ise kadından beklediği en önemli şey kendine alan tanımasıdır. Birlikte olabilmeyi başarmış ve ayrı ayrı hayatları olan bir birliktelik ister. Kadın özgürlükçü ve güçlü duruşlu olmalıdır.

Balık:

Balık:

Erkeğin haritasında Venüs Balık’ta ise kendisi ve aşkı için fedakarlık yapabilecek bir kadın gerçek aşk olabilir. Birlikteliklerinde duygusallık ve temas çok önemlidir. Nahif ve ılımlı kişilere çekilir. Hayatındaki kadın dinlemeyi seven ve sohbeti hoş bir kişi olmalıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın