Görüş Bildir
Haberler
Ve Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığından Ayrıldı! İşte Yerine Getirilen İsim

etiket Ve Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığından Ayrıldı! İşte Yerine Getirilen İsim

Günlerdir konuşulan istifa iddialarının gerçek olduğu ortaya çıktı. Ziya Selçuk, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Milli Eğitim Bakanlığı görevinden alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziya Selçuk'un istifa ettiğine yönelik iddialar bir süredir dillendiriliyordu. Hatta Selçuk'un bugün odasını topladığı da basına yansımıştı.

👇

Selçuk'un yerine atanan isim ise Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer oldu. 👇

Selçuk'un yerine atanan isim ise Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer oldu. 👇

İşte o karar 👇

İşte o karar 👇

İTÜ mezunu bir mühendis

İTÜ mezunu bir mühendis

Bakan Özer'in MEB'in web sitesinde yer alan biyografisi şöyle:

5 Mayıs 1970 yılında Tokat'ta doğan Mahmut Özer, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.

1992-1994 yılları arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü Dalaman Havalimanında Elektronik Mühendisi olarak görev yapmıştır. Yüksek Lisans ve Doktorasını Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında sırasıyla 1996 ve 2001 yıllarında tamamlamıştır.

1994-2002 yılları arasında Gazi Osmanpaşa Üniversitesinde Öğretim Görevlisi, 2002-2010 yıları arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde öğretim üyesi olarak görev yapmıştır.

28 Kasım 2010-4 Ekim 2017 tarihleri arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü olan Özer, 1 Ağustos 2015-1 Ağustos 2016 tarihleri arasında Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı yapmıştır.

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan vekilliği ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Kurul Üyeliği görevlerini de yürüten Özer, 4 Ekim 2017 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı görevine atanmıştır.

Halen İslam Dünyası Yükseköğretim Kalite Güvence Ajansları Birliği (AQAAIW) Başkanı olan Özer, 8 Ağustos 2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
437
210
80
62
61
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Elektrikçi adamı niye milli eğitim bakanı yapıyorsunuz. Benim görmediğim bilmediğim doğuştan gelen sosyal becerisi, pedagoji birikimi mi var.. Platon un dedi... Devamını Gör

Paminy İsa

SIRA DAHA KÖTÜ EĞİTİM SİSTEMİNDE.

Bendemistimkii

Hayırlı olsun diyemeyecem şimdi biliyoruz aynı şeyin laciverti geliyor hep

Bendemistimkii

Tipine tekrar bakınca vazgeçtim beterin beteri geliyor. Bunda afgan ve suriyelileri başımıza öğretmen olarak atayacak, arapçayı zorunlu ders yapacak tip var.... Devamını Gör