Görüş Bildir
Haberler
Vatandaşların İndirim Beklentisi Sürüyor! Güncel Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Vatandaşların İndirim Beklentisi Sürüyor! Güncel Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Dolar kurunun hızlı yükselişi sonrası her şeye olduğu gibi akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Fiyatlar yükselirken, her gün kuru kuruş zam haberleri duyuldu. Bu durum sektör temsilcilerini de zor duruma soktu. Fiyatların düşmesini isteyen akaryakıt istasyonu sahipleri fiyatların düşmesi sonrası bütün sektörlerin olumlu etkileneceğini ifade etti. Öte yandan bugün akaryakıt fiyatları araştırılıyor. Vatandaş haftanın ilk gününde ne kadar ödeyerek arabalarına yakıt alabilecek? İşte yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dolar kurunun düşmesi sonrası vatandaşlar, hemen hemen her ürüne gelen zamların geri alınıp alınmayacağını tartışıyor. Özellikle akaryakıt fiyatları, araç sahiplerinin bir numaralı gündem maddesi durumunda. Doların 18 TL’nin üstüne çıkarak tüm zamanların rekorunu kırmasıyla birlikte benzin, motorin (dizel) ve LPG’ye de fahiş fiyatlar gelmişti. İndirim beklenirken henüz bir açıklama yapılmaması daha fazla endişe uyandırıyor.

İndirim Oldu Ancak Pompa Fiyatlarına Yansımadı

İndirim Oldu Ancak Pompa Fiyatlarına Yansımadı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS),geçtiğimiz akşam saatlerinde yayınladığı duyuru ile benzin ve motorin fiyatlarına gelen indirimi duyurdu. EPGİS tarafından benzinde 1,63 TL, motorinde 1,65 TL indirim uygulandığı açıklandı. Ancak gelen indirim pompa fiyatlarına yansımadı. Vatandaşların merakla beklediği indirim ÖTV vergisi yerine sayıldı.

Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul'da benzinin litresi: 12,23 TL

İzmir'de benzinin litresi: 12,30 TL

Ankara'da benzinin litresi: 12,28 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın