Görüş Bildir
Haberler
Vampir Olsan Kimin Kanını Emerdin?

etiket Vampir Olsan Kimin Kanını Emerdin?

Aburoski
17.09.2018 - 16:40

Muhteşem bir testle daha karşınızdayız! Şimdi yalan yok herkes vampir olduğunu ya da vampir olduğunda ne yapacağını hayal etmiştir. Mis gibi bedava yemek, sonsuza kadar yaşamak... Kim istemez ki? Biz de isteyeceğini tahmin ettiğimiz için vampir olduğunda kimin kanını emeceğini sana söylemek istedik.! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Yaş olmadan asla!

3. Bir yerin kanadığında hiç kanının tadına baktın mı?

4. Aileni bir daha görmeyeceksin fakat sonsuza kadar yaşayacaksın. Kabul eder misin?

5. Kırmızı renk sana ne hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yarasayı gördüğünde ne yaparsın?

6. Bu yarasayı gördüğünde ne yaparsın?

7. Son olarak, 5 dakika içerisinde birinin kanını emmezsen ölümlü bir insana dönüşeceksin. En yakınında da zararsız bir canlı var. Kendin için onu öldürür müydün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni aldatan eski sevgilin!

Vampir olmuşken aldatan eski sevgiliyi es geçme değil mi? Vampir olduğunda ilk işin seni aldatan eski sevgilinin kanını emmek olacak! Emerken resmen keyif alacaksın. O derece sana iyi gelecek. keyifle bu günü bekle!

Otobüste ter kokanlar!

Vallahi haklısın! Hazır vampir olmuşsun şunlara da bi el geçirmesen olmaz. Nefret ediyorsun ter kokan insanlardan. Bi yıkanın kardeşim ki sizi emmek zorunda kalmasınlar değil mi? Dört gözle bu günü bekliyorsun.

Lisede seninle dalga geçenler!

Ah o dalga geçenler yok mu! Onlar insanın kanını emer ama bu sefer sen bu gücünle onları doğduklarına pişman edeceksin! Kan emmek öyle değil böyle olur diye çok iyi göstereceksin!

Vampir olmadan kanını emen akrabaların!

Gerçekten asıl kan emiciler akrabalarımız olsa da sen daha fazla buna katlanamayıp bir güzel kanlarını emeceksin! İnsanı resmen ölümlü de olsa ölümsüz de olsa anında öldürürler! Sen de kurtulmak istiyorsun onlardan. Çok iyi anlıyoruz!

Pantolondan bilekleri gözükenler!

Böyle dar pantolon giyen erkekler olur ya hani bilekleri de gözükür alttan alttan hah işte onlardan fazlasıyla nefret ediyorsun! Sanki onları yok etmek senin boynunun borcuymuş gibi ilk işin onları halletmek olacak!

Akşamın karanlığında güneş gözlüğü takanlar!

Tamam gözlük insana hoş bir hava katıyor ama arkadaşım akşam güneş gözlüğü takmak nedir ya? Adı üstünde GÜNEŞ gözlüğü! Akşamın karanlığında güneş mi var? Böyle artist artist davrananlardan nefret ediyorsun. Bi kanlarını em, görsünler dünya kaç güneş gözlüğü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
161
78
57
25
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın