Görüş Bildir
Haberler
TV
Uzun Süredir Türk Televizyonlarının Neşesi Olan Yemekteyiz'in Efsane Yarışmacıları!

Uzun Süredir Türk Televizyonlarının Neşesi Olan Yemekteyiz'in Efsane Yarışmacıları!

Penny
09.05.2020 - 17:21

Sizce en efsane yarışmacı kimdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Çiftçi

Hasan Çiftçi

Yemekteyiz efsaneleri denince akla ilk gelen isim tabii ki Hasan Çiftçi. Kendisi 'terkos suyu' çıkışıyla hafızalarımıza kazındı. Tuhaf çıkışları ve sıra dışı hareketlerinin yanı sıra, bomboş olan mutfağı için alışveriş yapmak için yarışmaya katıldığını söyleyecek kadar da dürüsttü. Çatal bıçaklarının uyumsuz olduğu eleştirisi üzerine, çatal bıçak kutusunu getirip yarışmacıdan uyumlu olanları seçmesini istemesini hatırlayan var mı?

Sahra Gülyüz

Sahra Gülyüz

Eski balerin olan yarışmacı bitkiler üzerine olan uzmanlığıyla hafızalara kazınmıştı. Fakat hepimiz onu tüm tabaklarından kıl çıkmasıyla hatırlıyoruz. Kendisi bunu asla kabul etmemişti. Bir de helva vakası var. Yaptığı un helvasını parmağıyla alıp kameramana yedirmişti. Kendisi ayrıca Ah Belinda filminde Müjde Ar'ın makyözünü, Adı Vasfiye'de Urla'lı Kuaför Selma'yı canlandırmıştı.

Naim Arman

Naim Arman

Naim Arman Yemekteyiz'in kadrolu yarışmacılarından. Billur sesiyle ve nazik tavırlarıyla akıllara kazındı. Kendisi yarışmaya tam 3 kere katılmış, 3'ünde de birinci olmuştu. Son birinciliğini Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada aldı. Fakat burada puanlamada yaptığı bir hileyle birinci olunca Onur Büyüktopçu da ondan sözünü esirgememiş, bunu yüzüne vurmuştu.

Şaduman Er

Şaduman Er

Şaduman Er de Naim Arman gibi yemek yarışmalarının kadrolusu. Kendisi hemen hemen bütün yemek yarışması formatlarında şansını denedi. Hatta o dönem Naim Arman ile 'Çember' isimli bir yarışmaya katılmış, Naim Arman'ın yaptığı hile yüzünden büyük ödüle bir adım kala yarışmayı kaybetmişti.

Tuğçe Işınsu

Tuğçe Işınsu

Son günlerde tılsımlı kitabıyla gündeme gelen Tuğçe Işınsu da eski Yemekteyiz efsanelerinden. Kendisi tüm yemekler beğendiğinden diğer yarışmacıların biraz sinirini bozmuştu. Bunun yanında herkese de düşük puan vermişti. Programda da insanların sadece kendilerinin değil, yemeklerinin de isim analizlerini yapmış, masanın atmosferi, mumların konumları gibi ince detaylar için uzun uzun yorumlarda bulunmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Kabaktaş

Sinan Kabaktaş

Yemekteyiz'in gelmiş geçmiş en sivri dilli, en hazır cevap en özgüvenli yarışmacılarından biriydi Sinan. Muzipliği yüzünden Onur Büyüktopçu'ya da zor anlar yaşatmıştı. Kendisiyle birlikte yarışan ve izleyiciler tarafından kibirli bulunan Hüseyin Bey'in kabusu olmuştu. Hatta o kadar dikkat çekmişti ki Eser Yenenler'in programına da konuk olmuştu.

Tayfun Arslan

Tayfun Arslan

Tayfun'u 'Siz benim annemden bahsedemezsiniz!' çıkışıyla, Yemekteyiz izleyen izlemeyen herkes tanıyordur. Yarıştığı hafta yersiz davranışlarıyla ve tuhaf çıkışlarıyla dikkat çekmişti. Hiç alakası olmadığı halde, kendisinden yaşça büyük yarışmacıya annesinden bahsetmesi gerekçesiyle sesini yükseltmişti. Ortaya maalesef oldukça komik görüntüler çıkmıştı.

Tansu Akan

Tansu Akan

Tansu Akan aslında izdivaç programlarının müdavimi. İzdivaç programları yasaklanınca şansını farklı bir formatta denedi. Yemekteyiz'de hazırladığı menü ile herkesi şaşırttı. Patates kızartması, meyve salatası gibi basit yemekler, programda pek hoş görülmez bildiğiniz üzere. Tansu ayrıca bu basit yemekleri de kendisi yapmamış, bir çoğunu bir gün önceden annesine yaptırmıştı.

Esma Karaca

Esma Karaca

Esma Karaca 'O zaman bende  5 lob vaar!' cümlesiyle viral olmuştu. Esma Hanım da en az Sinan kadar sivri dilli ve hazır cevaptı. Yarışmada söylediği birçok söz sosyal medyada uzun süre konuşmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
38
12
8
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Anneci yarışmacıyı, oda arkadaşım sürekli açıp zorla izlettiriyor :(

Pasif Kullanıcı

bunu hak edecek ne yapıyorsun arkadaşına :D

Can Arat

Müthiş içerik. Sonunda gülünecek birşey. Yalnız, herbiri için birer video paylaşsan süper olurmuş. Hasan herhalde gelmiş geçmiş en çok güldüren yarışmacıdır ... Devamını Gör

DoctorWhat

hasan çiftçi yanlış hatırlamıyorsam ikinci katılışında diğer herkes bir puan vermişti ve o dönemki yemekteyizde toplamda dört(4) puan alan tek yarışmacı olmu... Devamını Gör