Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu Kullandırmışlar! Yetiştirme Yurdundan Çıkan Kızlara Fuhuş Tuzağı

Uyuşturucu Kullandırmışlar! Yetiştirme Yurdundan Çıkan Kızlara Fuhuş Tuzağı

Batuhan
28.01.2021 - 09:27

Kız yetiştirme yurdundan çıkan genç kızları hazırladıkları tuzakla ağlarına düşürerek fuhuş yapmaya zorladıkları belirlenen çete polisin operasyonuyla çökertildi. Çok sayıda gözaltının yapıldığı operasyonda yakalananların arasında fuhuş yapanlar, yaptıranlar olarak kadın ve erkekler yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Ömer Çetin'in haberine göre, Ankara'da kız yetiştirme yurdundan çıkan genç kızları, ağlarına düşürerek fuhşa zorladıkları belirlenen 8 kişilik çete polisin operasyonuyla çökertildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 kişilik çetenin ağına düşürdükleri genç kızları fuhşa zorladıkları bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti.

Hedefleri yetiştirme yurdundaki kızlar

Hedefleri yetiştirme yurdundaki kızlar

Çetenin hedefinde aile bağları olmayan ya da güçsüz olan yetiştirme yurtlarından yeni çıkmış genç kızlar olduğu belirlendi. 

Yapılan teknik takip sonrasında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde İnsan Ticareti ve Fuhşa teşvik suçlarından E.K. E.D. E.G. M.B. O.D. O.K. S.B. ve Y.B. polisin eş zamanlı operasyonuyla yakalandı.

Özel fuhuş evleri kurmuşlar

Özel fuhuş evleri kurmuşlar

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünün yaptığı uzun süreli teknik ve fiziki takip sonrasında, 8 şüphelinin Yenimahalle ilçesinde fuhuş amaçlı dizayn ettirdikleri özel dairelerde yetiştirme yurdundan çıkan, ailevi veya ekonomik olarak zor durumda kalan çaresiz durumdaki kadınları tehdit edip korkuttuğu, darp ederek borçlandırıp uyuşturucu madde kullandırarak fuhşa zorladığı ortaya çıktı.

Ateşli silahlar da yakalandı

Ateşli silahlar da yakalandı

Polisin yaptığı eş zamanlı baskınlarda, evlerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, bu tabancaya şarjör ve 87 fişek ele geçirildi. Şüpheliler tarafından fuhşa zorlanan mağdur kadınların ise Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
57
22
11
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Utku Halit

Ümitcan yakalandıktan sonra böyle bi çetenin yakalanması da manidar

ispanya

Ümitcan Adisinin çetesi!.

Adam

8 kişi ha yersen