Görüş Bildir
Haberler
Unutulmaz Program Kısmetse Olur'un Karakterleri, Euphoria Dizisi Olsaydı Kimler Hangi Karakter Olurdu?

Unutulmaz Program Kısmetse Olur'un Karakterleri, Euphoria Dizisi Olsaydı Kimler Hangi Karakter Olurdu?

Entel Feridun
29.07.2022 - 08:24

Kısmetse Olur, adlı evlilik programı yayınlandığı günden beri konuşuluyor. Yayınlanmasından bu yana yedi yıl geçmiş olmasına rağmen aramızda hala izleyenler var!

Euphoria, HBO platformu için Sam Levinson tarafından hazırlanan ve ilk kez 2019 yılında yayına giren dram – gençlik dizisidir. Euphoria da en az Kısmetse Olur kadar entrika dolu hikayesi ile akıllara kazındı. 

Her ikisi de izlemesi oldukça keyifli, her boşlukta açıp olanlara tekrar tekrar şaşırabileceğiniz yüksek enerjili yapımlardı. Bizler de unutulmayan ve çok sevilen Kısmetse Olur ve Euphoria karakterleri arasında benzerlikler fark ettik. İlişkiler birbirinden farklı olsa da Kısmetse Olur karakterleri, Euphoria’da olsaydı kim hangi karakter olurdu, detayları ile açıklıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Maddy Perez – Cansel Çördük

13. Maddy Perez – Cansel Çördük

Maddy ve Cansel karakterlerinin benzerliği ilk olarak Twitch’de Pelin Baynazoğlu (pqueen)’nun benzetmesi ile başladı hemen ardından Twitter’da devam etti. İzleyicilerin de yorumlarına bakılırsa, bu ikisi aynı kişi arkadaşlar! Euphoria Maddy, oldukça baskın ve agresif bir karakter. Ancak dişil enerjisi ve çekiciliği oldukça yüksek! Kısmetse Olur da tanıdığımız kadarıyla Cansel de sinir katsayısı yükseldikçe çekiciliği ve yapabilecekleri artan birisi. Bu nedenle bu ikisi birbirine çok benziyor!

12. Cassie Howard - Ceyda Kırıcı

12. Cassie Howard - Ceyda Kırıcı

Cassie, Euphoria’nın aşka aşık kadını ve aldatma potansiyelini apaçık gördüğümüz karakteridir! Cassie, aşkı pahasına arkadaşlarını satabilir, hatta ailesini bile tanımaz. Hele bir kere gönlü birine düşsün, adeta onun için yaşamaya başlar. Kısmetse Olur, Ceyda da benzer şekilde ilişkilerinden gördüğümüz üzere aşkı için pek çok kez gözyaşı dökmüş ve arkadaşlarına sırtını dönmüş birisi. Ceyda, özellikle Adnan ile aşkında hiç kimseyi tanımamıştı. Bu nedenle birisi yerine geçecek olsa bu Ceyda olurdu!

11. Lexi Howard – Nur Erkoç

11. Lexi Howard – Nur Erkoç

Kısmetse Olur, Nur karakterini hep kendi halinde ve kendi doğruları ile gördük. Nur aşkı için fedakarlık etmekten çekinmeyen ancak mantığına ters gelen şeyleri yapmaktan da geri duran birisidir. Kısmetse Olur’a geldiği ilk gün yarışmacılar ona güven duyduklarını belirtmişlerdir. Ağlar, üzülür ancak ayağa kalkıp savaşmaktan da geri durmaz. Lexi de dizi de mücadeleci ruhu ve gerçekleri açığa çıkarma dürtüsü ile hareket eder. Güzellik ya da sevilme kaygısı duymadan olduğu gibidir. Herkes onunla sırrını paylaşabilir, Maddy bile…

10. Rue Bennett – Aycan Varış

10. Rue Bennett – Aycan Varış

Kısmetse Olur Aycan, gel-gitli ruh halleri ve dengesiz davranışları ile izleyicileri defalarca ekrana kitledi. Aycan’ın sinir krizleri ve öfke nöbetleri programın unutulmaz sahneleriydi. Euphoria Rue’da dizide etrafındaki insanlara dengesiz davranışları ve bağımlılığı nedeniyle yaşadığı krizler ile bize Aycan’ı anımsatıyor.

9. Nate Jacobs – Emre Ubeyli

9. Nate Jacobs – Emre Ubeyli

Euphoria’nın gizemli ve çekici esas adamı olsa olsa Kısmetse Olur Emre olabilirdi… Nate, kendisinden emin ve keskin çizgileri olan birisiydi. Emre de alışılageldik anlayıştan uzak, muhafazakâr ve resmi bir duruşa sahipti. Nate kendinden ödün vermeyen tavrı ile ancak Emre olabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Fezco – Eser West

8. Fezco – Eser West

Fezco dizide Lexi’yi uzaktan ancak alçakgönüllü tavrıyla öyle güzel seviyor ki hepimiz hayran kalıyoruz. Kısmetse Olur Eser’in ilk günden son bölüme kadar Cansel’e olan aşkı da her birimizde benzer hisler uyandırmıştı. Fezco’nun gururlu ancak aşkından emin duruşu olsa olsa Eser’in karizmatik ve kalpten seven duruşu ile uyuşabilirdi…

7. Kat Hernandez - Melis Buse Betkayan

7. Kat Hernandez - Melis Buse Betkayan

Sevmek ve sevilmek herkesin hakkı ancak bu ikisi fitne çevirmekten, fesatlıktan aşka vakit bulamayanlardan… Kat, kendine o kadar güvenmiyor ve sevmiyor ki dizide asla sevileceğine inanmayan bu yüzden gurur maskesini takmış yaralı kalbini gizlemeye çalışan bir kadın izliyoruz. Melis de yarışma boyunca entrika çevirmekten aşka vakit bulamadığını söylese de onun da kırık bir kalbi vardı ve onarılmayı bekliyordu. Oysa aşka ve kendine inançsızlığı nedeniyle bunu kamufle etmeyi başardı.

6. Jules Vaughn - Ayça Beğen

6. Jules Vaughn - Ayça Beğen

Euphoria Jules devamlı en yakın arkadaşının arkasını toplayan, aşk ilişkileri ve hayatının nereye gittiği belli olmayan, belirsizliklere açık ve karanlık bir tarafı da olan birisiydi. Kısmetse Olur Ayça, Emre ile ilişkisi sırasında onu aldattığına dair görüntülerin ortaya çıkması ile aslında bu karanlık taraflarının ne kadar uyuştuğunu bizlere gösterdi. Ayça ve Jules’un kalabalıklar içerisinde göründükleri kişi ile yalnız kaldıklarında oldukları kişi oldukça farklı!

5. Cal Jacobs- Tankut Denker

5. Cal Jacobs- Tankut Denker

Cal, Euphoria’nın yaşlı ancak yakışıklı üyelerinden birisiydi. Tankut da Kısmetse Olur’un beğenilen erkek adaylarındandı. Her ikisi de gizemli davranışları ve rahat bir düşünce yapısına sahip olmaları nedeniyle birbirine biraz benziyorlar. Onların bilindik inanç ve değerlerin dışında olağanüstü bir felsefeye sahip olduğunu görebiliyoruz.

4. Chris McKay – Adnan Kızıltaş

4. Chris McKay – Adnan Kızıltaş

Euphoria McKay okulun popüler çocuklarından biri olarak karşımıza çıkmıştı. Devamlı partileyen, kızların hayran olduğu ve dersleri asla dert etmeyen o liseli spor takımındaki genç adam Chris McKay’di! Kısmetse Olur Adnan da arkadaşları arasında çok sevilen, çevrede popülerliğini koruyan bir kişilikti. Her ikisi de esprili ve kolayca flörtöz olabilen bir karaktere sahipler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Elliot – Erdem Dalfidan

3. Elliot – Erdem Dalfidan

Euphoria Elliot Rue’ya mı aşık, Jules’la mı flörtleşiyor, asla anlamadık! Kısmetse Olur Erdem de kimle birlikte olmak istiyor, onu da çözemedik! Dolayısıyla Elliot karakteri olsa olsa Erdem olurdu. Her ikisi de “iyiliği için olsa da”, sevdiği kızı ispiyonladı ya da terk etti ve başkasını sevdiğini açıkladı. Ne yaptığını asla anlayamadığımız bu iki karakter birbirine çok benziyor.

2. Faye – Daniela Grajdeanu

2. Faye – Daniela Grajdeanu

Faye, yanlış adama aşık olduğunu biraz geç anlayan, etrafı devamlı gözlemleyerek doğru kararlar almaya çalışan ancak devamlı tuzağa düşen bir karaktere sahipti. Kısmetse Olur Daniela’da sürekli agresif ve maço erkeklere çekilmesine rağmen sonrasında bundan pişman olan birisiydi. Ayrıca her ikisi de nabzı çok kolay yükselen ve soğuk duruşlu karakterlerdir.

1. Suze- Duygu Yıldırım

1. Suze- Duygu Yıldırım

Kısmetse Olur’un Duygu ablası erkeklerden çok çekti… Hele ki yarışmadan ayrılmadan son dönemlerinde onu devamlı ağlarken gördük. Çok güzel ve alımlı olmasına rağmen aşkta devamlı kaybeden ve kendine göre aday bulamayan Duygu olsa olsa Euphoria Suze olabilir. Suze, kocasının gidişi ile sarsılan ve ailesini “ayakta tutmak” için çabalarken kendisi alkolden ayakta duramayan bir karakterdi. Bakımına düşkün ve daima çekici olmasına rağmen asla kendisine göre biriyle görüşebildiğini göremedik.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın