Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İşadamı Ölü Bulundu

Ünlü İşadamı Ölü Bulundu

ATKN
13.11.2014 - 17:53 Son Güncelleme: 14.11.2014 - 09:31

Ünlü işadamı Mehmet Sinan Kenanoğlu, Levent’te babasına ait otomobilde çenesinden vurulmuş halde bulundu. Polis, intihar şüphesi üzerinde duruyor.

İç giyim firması Do-Re-Mi'nin sahibi, işadamı Mehmet Sinan Kenanoğlu (55), Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerinde, 34 HS 4983 plakalı aracının içinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Mehmet Sinan Kenanoğlu'nun yaşamadığı anlaşıldı.

ARAÇTA BİR TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olayın olduğu yere gelen uzman ekipler araçta ve çevrede inceleme yaptı. Aracın içinde bir tabanca bulundu. Kenanoğlu'nu öldüren bu silahtan çıkıp çıkmadığı balistik ve olay yeri incelemesinin ardından belli olacak.

MHP İL YÖNETİMİNDE GÖREV ALMIŞTI

Edinilen bilgiye göre ilk bulguları değerlendiren polis, ağırlıklı olarak intihar ihtimali üzerinde duruyor.. Kenanoğlu, kısa süre öncesine kadar MHP İstanbul İl Yönetimi'nde Divan Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/unlu-isada...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0