Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ’dan Bakan Koca’ya Tepki: 'Böyle Allahsızlık Olur mu?'

Ümit Özdağ’dan Bakan Koca’ya Tepki: 'Böyle Allahsızlık Olur mu?'

SMA hastası çocuklar için bağış toplayan ailelerin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki göstererek, ''Buradan Sudan’a uçak gönderip, Türkiye’ye hasta getirip 'tedavi ediyoruz' diye şov yapıyorsunuz, SMA hastası bebeklerin tedavi olması için gereken anlaşmayı yapmayıp, onları ölüme terk ediyorsunuz. Böyle Allahsızlık olur mu?”dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Böyle Allahsızlık olur mu?'

'Böyle Allahsızlık olur mu?'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. SMA hastası çocukların durumuna dikkat çeken Özdağ, Bakan Koca’ya seslendi.

Ailelerin zor durumda olduğunu vurgulayan Özdağ, “Buradan Sudan’a uçak gönderip, Türkiye’ye hasta getirip tedavi ediyoruz diye şov yapıyorsunuz, SMA hastası bebeklerin tedavi olması için gereken anlaşmayı yapmayıp, onları ölüme terk ediyorsunuz. Böyle Allahsızlık olur mu?” ifadelerini kullandı.

'Bu bebekler ölmesin yazıktır'

'Bu bebekler ölmesin yazıktır'

Özdağ’ın paylaştığı videoda bir annenin gözyaşları içerisinde bulunduğu çağrıysa dikkat çekti. Bakan Koca’ya seslenen acılı anne, “Bunlar hep parasızlıktır oluyor. Bu bebekler ölmesin yazıktır” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
19
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Herifler anayasanın ikinci maddesini sosyal devlet anlayışına varana kadar delik deşik etti fakat uygulamadıkları anayasa yetersiz gelmiş Allahsızlara, çıkmı... Devamını Gör

Salih Habren

Farklı olarak ben hala daha daha sosyal devlet anlayışı olduğunu düşünüyorum ama kurucu unsuru olan yerel vatandaşına değil de sadece yönetimdeki çoğunluğun ... Devamını Gör

Z. Kaan Budak

Yarın yine lastik sesi ile açıklama okur konu da kapanır.