Görüş Bildir
Haberler
Uğur Batı Yazio: Biz Olmak

etiket Uğur Batı Yazio: Biz Olmak

Prof.Dr.Uğur Batı
20.05.2022 - 08:54 Son Güncelleme: 20.05.2022 - 08:55

Hep şöyle ifade ederim: Dönüşüm, değişim ve kusursuz gelişim için şu ilkeler şarttır: Dayanışma ve motivasyon, kardeşlik, dostluk, paylaşım, bizler için hangi sektörde olursak olalım çok önemli. Çevremizi motive edecek faaliyetlerde bulunmamız ve insanları olumsuzluklardan uzaklaştıracak, ülke ve bireyler yararına projeler geliştirmemiz önceliğimiz. Birbirimize destek olmak ve inanmak zorundayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte çalışmalarını takip ettiğim, çeşitlik organizasyonlarına katılım gösterdiğim Leaders’tan söz etmek istedim biraz.

İşte çalışmalarını takip ettiğim, çeşitlik organizasyonlarına katılım gösterdiğim Leaders’tan söz etmek istedim biraz.

İş dünyasının önde gelen temsilcilerini bir çatı altında buluşturarak, ticari ilişki ve iş birliğinin arttırılması yönünde çalışmalar yapan, gönüllü/global bir iş dünyası kuruluşu/ üyelik platformu. Leaders. Kendi hizmet idealini “önderlik” olarak tanımlıyor. Bu anlayış topluluk üyelerinin ortak tavrı olurken, insanları ortak amaçlar çerçevesinde bir araya getirir anlayışıyla çalışıyorlar.

Bakış açılarında grubun her üyesi, pozisyonları itibariyle Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, istihdam gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahip olmalı. Üyeler, sanayiden teknolojiye, gıdadan bilişime birçok sektör temsilcisiyle kültürel ve ticari iş birliği imkânına kavuşuyor. Dostluk ve değer temasını takip eden topluluk, nezaket ve cömertlik ilkelerini benimsiyor. Kurulan dostluklarda paylaşmak her şeyi değerli kılıyor gibi bir felsefeye sahipler.

Değer anlayışlarına ise şunu koyuyor topluluk: Her üyenin vakti değerlidir, ancak mutlaka dostlarına ayıracak zamanları vardır. Onlar için dostluk ve paydaşlık, paylaşılması gereken değerlerdir. Topluluğun kendi dinamiklerini en etkin şekilde kullanabilmek için inisiyatif alması ve iş dünyasından farklı bir bakış açısı çıkarmaya çalışması ise takdire değer. Topluluk ayrıca aşağıdaki gibi sıraladıkları söylemleri/mottoları ile her ay mikro ve makro toplantılar yapıyor. Kendilerini şöyle ifade ediyorlar:

• Biz ülkemize bağlıyız.

• Biz herkes için bir şey yapılabileceğine eminiz.

• Biz güvenilir olmanın önemine inanıyoruz.

• Biz dürüst olmanın önemine inanıyoruz.

• Biz başarı ve sonuç odaklıyız.

• Biz yeniliklere ve teknolojiye sonuna kadar açığız.

• Biz şanlı tarihimize inanıyor ve onu yarınlara taşıyoruz.

• Biz çevreye çok değer veriyoruz.

• Biz insanı sadece kaynak olarak görmüyoruz, ona değer veriyoruz.

• Biz her zaman girişime inanırız.

• Biz çok çalışkanız.

• Biz istihdama ve gelişmeye değer katacak tüm çalışmaları destekliyoruz.

Bizzat katıldığım son toplantıda da açıkçası bu ilkelerin izlerini gördüm. Geçtiğimiz günlerde Leaders CXO’nun geleneksel buluşması iş, sanat ve bilim dünyasını bir araya getirdi.

Bizzat katıldığım son toplantıda da açıkçası bu ilkelerin izlerini gördüm. Geçtiğimiz günlerde Leaders CXO’nun geleneksel buluşması iş, sanat ve bilim dünyasını bir araya getirdi.

Join PR Kurucusu Ali Saçlı ve sanatçı Tamer Levent daveti ile CVK Park Bopshorus ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde Cenk Dağcı’nın girişimleriyle sektörün önde gelen temsilcilerini bir çatı altında buluşturdu. Ticari ilişkilerin arttırılması yönünde önderlik eden Leaders CXO Kurucu Başkanı Cenk Dağcı, her ay geleneksel olarak düzenlediği davette Tamer Levent, Ali Saçlı, Ertan Özyiğit, Cenk Dağcı, Gaye Donay, Uğur Batı, Sinan Canan, Zuhal Mansfield, Engin Şenkan, Cengiz Genç, Akın Ekici, Engin Şenkan, Sıdıka Şenkan, Emine Töredi, Berat Kargı, Beyza Aksoy katılanlar arasındaydı. İzlemeye ve yazmaya devam edeceğim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mine AYDOĞAN

Tanımasam da, uzaklarda olsalar da benim gibi düşünen insanların olması ne güzel.. ne büyük bir zenginlik.. umarım bir gün bir yerlerde buluşma şansım olur..... Devamını Gör