Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş Kadrosuna Yeni Bir İsim Dahil Oluyor! Bora Akkaş Kimdir? Bora Akkaş Nereli, Kaç Yaşında?

Üç Kuruş Kadrosuna Yeni Bir İsim Dahil Oluyor! Bora Akkaş Kimdir? Bora Akkaş Nereli, Kaç Yaşında?

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı sevenleri ile buluşan Üç Kuruş'un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.  Zafer Alagöz diziden çıkmıştı. Genç oyuncu Bora Akkaş, sevilen yapımın oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Farklı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncunun, dizinin hikayesindeki pek çok ismin hayatında kritik bir role sahip olacağı öğrenildi. Peki Bora Akkaş kimdir? Bora Akkaş nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye Bora Akkaş dahil olacak.

Bora Akkaş Kimdir?

Bora Akkaş Kimdir?

12 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da doğan Bora Akkaş,  İstanbul Şehir Tiyatrolarında eğitim aldı. 2009 yılında Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle tanınan Akkaş, Gönlümdeki Köşk Olmasa adlı sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Ayrıca genç oyuncu Bora Akkaş; Çifte Saadet, Annemin Yarası, Bebek İşi, Annem Uyurken, Unutma Beni, Ruhumun Aynası, Dayan Yüreğim, Geniş Aile Yapıştır, Öğrenci İşleri, Kocan Kadar Konuş, Taş Mektep, Çalgı Çengi, Hürkuş: Göklerdeki Kahraman gibi birçok yapımda da rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın