Görüş Bildir
Haberler
Twitter, Soundcloud Desteğiyle Ses Kartı Özelliğini Tanıttı

Twitter, Soundcloud Desteğiyle Ses Kartı Özelliğini Tanıttı

Onedio Medya
17.10.2014 - 11:43 Son Güncelleme: 17.10.2014 - 12:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzisyenler ve gruplar yeni şarkı ve albümlerinin daha iyi tanınmasını sağlamak için sosyal medyanın birçok kanadını kullanıyor. Facebook için bu iş YouTube linkini yapıştırmak kadar kolayken, Instagram'da şarkıların 15 saniyelik videoları paylaşıp ön bildirim yapılabiliyor. Twitter da artık müzik opsiyonunu genişletmek için SoundCloud hesaplarından doğrudan bağlantı çıkacak.

Twitter'ın ses kartı olarak bilinen bu sistemde müzisyenler Twitter üzerinden SoundCloud bağlantılatını kendi mesajlarına yapıştırabilecek, bu sayede görüntüleyenlere özel bir pencere açılarak normal müzik dinliyormuş gibi şarkı yayını sağlanacak. Mobil cihazlar için düşünülen bu araç, şark açıldığında isterseniz arka plana atarak Twitter üzerinde gezmeye devam etmenize de yarıyor.

SoundCloud, Twitter'ın ilk ortaklık kurduğu firmalardan biri oldu. SoundCloud gibi diğer kanal yayını yapan firmalar ileride Twitter ile bir ortaklık çabasına girer mi merak konusu. Şu anda Ses Kartı isimli aracın hala deneme aşamasında olduğu biliniyor ve büyük ihtimalle tüm Twitter kullanıcıları bu özelliğe sahip değiller. Çok kısa bir süre içerisinde Ses Kartı aracı herkes için ulaşılabilir hale gelecek.

Twitter'ın bu durum hakkında yaptığı açıklamaya bakacak olursak, ' Ses Kartı özelliğimizi henüz denemeye başlıyoruz ve bunu ileride daha çok müzisyene ve yapımcıya ulaştırabilmek için her şeyi yapacağız ki daha çok sanatçı Twitter'dan duyulmak üzere kendi özel eserlerini ve bestelerini sergileyebilsinler .'

Tam İndir

Kaynak: http://www.tamindir.com/twitter-sound...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0