Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Takip Etmediklerinizi de Göreceksiniz

Twitter'da Takip Etmediklerinizi de Göreceksiniz

Onedio Medya
24.08.2014 - 12:00 Son Güncelleme: 24.08.2014 - 12:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'da Takip Etmediklerinizi De Göreceksiniz

Twitter, bazı kullanıcıların zaman akışlarında, o kullanıcıların takip etmediği kişilerin tweet’lerini göstermeye başladı. Bu tweet’ler, gündemle yakından ilgili ve popüler tweet’ler arasından otomatik olarak seçiliyor ve tıpkı bir retweet gibi zaman akışınızda görünüyor. Kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmasa da Twitter bu uygulamayı tüm Twitter kullanıcıları için hayata geçirmeye karar verdi.

Diyelim ki hiç adını duymadığınız bir kişi IŞİD infazlarıyla ilgili bir haber paylaştı, onu takip eden bir arkadaşınız da bu tweet’i favorilerine ekledi. O tweet’i 500 kişi daha favorilerine eklediyse, Twitter bunun popüler ve ilginizi çekebilecek bir tweet olduğunu düşünecek. Tweet’i yazan kişiyi takip etmeseniz bile o tweet’i zaman akışınızda göreceksiniz.

Gündemdeki konuları hızlıca öğrenmek açısından faydalı olacak gibi görünüyor ama karşımıza çok alakasız tweet’ler de çıkmaya başlayabilir. Bu değişikliğin tüm kullanıcılar üzerinde ne zaman etkili olacağı henüz açıklanmadı, fakat tahminimiz bir ayı geçmeyeceği yönünde.

Kaynak: http://www.yurtgazetesi.com.tr/teknol...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0