Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Süleyman Soylu ile Tartışan TİP Milletvekili Barış Atay Saldırıya Uğradı

etiket Twitter'da Süleyman Soylu ile Tartışan TİP Milletvekili Barış Atay Saldırıya Uğradı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, dün gece Kadıköy'de kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Tedavisi tamamlanan Atay, hastane çıkışında yaptığı açıklamada “Şu an iyiyim, ciddi bir şey yok. Salı günü basın açıklaması yapacağız” dedi. Sosyal medyada #BarışAtayYalnızDeğildir etiketiyle TİP'li vekile destek mesajları paylaşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'a, beş kişilik bir grup, gece 01.30 sularında, Kadıköy'de arkadaşıyla birlikte gittiği bir mekândan çıkarken 'vatan haini' diyerek saldırdı.

T24’ten Gözde Yel’in haberine göre, grubun yere düşürdükten sonra tekmelemeye başladığı Atay, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde travma ve kaburgalarında kırık şüphesiyle tedaviye alındı. 

Yaklaşık 3 saat önce tedavisi tamamlanan Atay, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, “Şu an iyiyim, ciddi bir şey yok. Salı günü basın açıklaması yapacağız” dedi.

Atay’ın saldırganlar hakkında şikayetçi olacağı belirtilirken, saldırgan grubun olayın ardından kaçtığı, gözaltına alınan bir şüpheli bulunmadığı öğrenildi.

Milletvekili Şık hastaneye gitti

Milletvekili Şık hastaneye gitti

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık da Atay'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi almak için Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne gitti. 

Şık, 'Tesadüfi bir şey olduğunu düşünmüyoruz, Soylu'nun 'dikkat yakalanma' sözünden sonra olan bir olay. Çıktığı mekândan sonra bir ara sokağa girer girmez saldırıya uğruyor, takip edildiğini düşünüyoruz' dedi.

TİP'ten açıklama

Soylu, 'Dikkat, yakalanma' demişti.

Barış Atay, geçtiğimiz aylarda aracına yapılan bir sabotajla da gündeme gelmişti 👇

Olayın sosyal medya yansımaları 👇

Olayın sosyal medya yansımaları 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

T24 ve Bianet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
461
118
76
68
47
29
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oleotie

Bir İçişleri Bakanı düşününki milleti iç karışıklığa götürüp, ayrıştırıyor.

Ufuk Nalan Yurtlu

son çırpınışlar adaletsizlik zorbalık halkı hiçe sayma bulunulan konumları kötüye kullanma için. insan hiç düşünmez mi ben hep burada kalamayacagim her zaman... Devamını Gör

Can_Can

Büyük Turkiye diye diye geldikleri son nokta sokak çetesi