Görüş Bildir
Haberler
Arabanın Bijonları Gevşetilmiş: Barış Atay'ın Kullandığı Araca Sabotaj Girişimi İddiası

Arabanın Bijonları Gevşetilmiş: Barış Atay'ın Kullandığı Araca Sabotaj Girişimi İddiası

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Hatay'ın Antakya ilçesinde ve bölgede parti faaliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonunun gevşetildiğini söyledi.

Türkiye İşçi Partisi ise yaptığı açıklamada sabotaj girişimin emniyet tarafından doğrulandığını ve aracın takla atmasının amaçlandığı öne sürüldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanarak sabotaj girişimini duyurdu:

'Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!'

TİP de konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı

TİP de konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı

Valilik ve emniyetin teknik ön incelemesinde araca kasıtlı bir müdahale yapıldığı ve takla atması hedeflendiği belirtilen açıklamada, “Konuyla ilgilenen valilik, emniyet görevlileri ve teknik ön incelemesinde araca kasıtlı olarak müdahale edildiği ve aracın takla atması hedeflendiği belirtilmiştir” ifadeleri yer aldı.

TİP’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

TİP’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Genel Başkan Yardımcımız Barış Atay Mengüllüoğlu’nun ve Hatay İl Örgütümüzün kullandığı araca, lastik bijonları gevşetilerek sabotaj düzenlendiği anlaşılmıştır. Aracı kullanan yoldaşımız bir kaza yaşanmadan durumu fark etmiştir. ve kendisinin sağlık durumu iyidir. Konuyla ilgilenen valilik, emniyet görevlileri ve teknik ön incelemesinde araca kasıtlı olarak müdahale edildiği ve aracın takla atması hedeflendiği belirtilmiştir. Yoldaşlarımızın canına kast eden bu alçakça saldırının failleri bilsinler ki hiçbir gün Türkiye İşçi Partisi’ni yolundan döndürmez. Türkiye İşçi Partisi hiçbir karanlık odağın gözdağına boyun eğmez. Failler bulunana ve gerekli cezayı alana kadar konunun takipçisi olacağız.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Şüphesi bile kabul edilebilir değil"

"Şüphesi bile kabul edilebilir değil"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Barış Atay'a geçmiş olsun dileklerini ileterek destek mesajı verdi.

Özel, 'Bu çok vahim bir duruma işaret ediyor. Şüphesi bile kabul edilebilir değil. İçişleri Bakanlığı'nın bu konunun üzerine ciddiyetle gitmesini bekliyoruz. Barış Atay vekilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
58
31
30
26
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kürş Efendi

Ee bu geleceğin yeni türkiyesi bildiğin 1970 1980 ler gibi. Hoşgörü yok, saygı yok, benden değilse ölsün var, fikre karşı fikirle mukabele yok, o şucu deği... Devamını Gör

Giordano Bruno

her işleri mi sinsilik, kötülük, üçkağıt içerir.

Bozkurt

Firavunlar arası çıkar çatışmasının başladığı 17-25 Aralık tarihleri hiç yaşanmamış olsa Muhsin Yazıcıoğlu gibi kaç kişi daha gidecekti kim bilir? TSK ve fut... Devamını Gör