Görüş Bildir
Haberler
Twitter'a "Sen uzaktayken" özelliği geldi

Twitter'a "Sen uzaktayken" özelliği geldi

Bilgi Çağı
02.01.2015 - 12:52 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 13:25

Twitter'a "Sen uzaktayken" özelliği geldi

Twitter'ın yeni 'While you were away...' özelliği Twitter'a bir müddet giremeyenlerin gündemden kopmaması için hazırlandı.

Twitter'ın yeni haber akış özelliği olan 'While you were away...' özelliği sayesinde, Twitter'a bir müddettir girmiyor olsanız da sonradan girince kaçırdığınız önemli haberleri size sunmak için hazırlandı. Bu özellik sayesinde gündemden kopmuyorsunuz ve geç de olsa gelişmelerden haberdar oluyorsunuz.

Peki bu sistem nasıl çalışıyor? Twitter'a girmediğiniz müddet boyunca en çok paylaşım alan ya da üzerine en çok konuşulan Tweet'ler siz yeniden Twitter'a girince karşınıza çıkıyor. Twitter bu yeni özelliği sayesinde bir nevi size 'Sen yokken bunlar oldu' diyor. 

Twitter'a girdiğiniz zaman kaçırdığınız Tweet'ler tam olarak hangi algoritmaya ya da sıraya göre geleceğini Twitter henüz açıklamadı. Fakat bu özellik sayesinde geç de olsa gündemden kopmayacağımız kesin.

Neden böyle bir özellik geldi?

Instagram'ın kullanıcı sayısının hayli artmasından sonra geride kalmak istemeyen ve yeniliklerle kullanıcılarına yeni bir heyecan katmak isteyen Twitter'ın bu sebeplerden ötürü bu özelliği çıkardığı konuşuluyor. Facebook'a bir müddet girmeyen kullanıcılar yeniden girdikten sonra son haberleri değil de çok konuşulan paylaşımları görmesinden de yola çıkan Twitter yetkilileri, 'While you were away...' özelliğini çıkardı. Henüz tüm kullanıcılarda aktif olmayan bu özellik tüm kullanıcılara geldikten sonra ayarlar kısmından kapatılabilecek.

Bilgi Çağı

Kaynak: http://bilgicagi.com/Yazilar/18869-tw...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın