Görüş Bildir
Haberler
Twitter'a Ağır Çekim Özelliği Geldi

Twitter'a Ağır Çekim Özelliği Geldi

Batuhan
09.04.2015 - 15:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil platformlardaki uygulamalarını sürekli güncelleyerek yeni özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkan Twitter , bugün de yeni özelliğini sessiz sedasız kullanıma sundu. iPhone 5s ile başlayan ağır çekim video furyası sanatsal videoların ortaya çıkmasını sağlamıştı.

Ağır videolarını video paylaşım platformlarına yüklemek isteyen kullanıcılar ilk zamanlarda videolarının ağır çekim özelliğini kaybederek normal olarak yüklenmesinden dolayı sorun yaşamıştı. Daha sonra video paylaşım platformları ağır çekim özelliği desteği ile kendilerini güncellemişti.

Bugün ağır çekim videolara bir destek de Twitter’dan geldi. Kısa bir süre önce video yüklemeye olanak tanıyan Twitter, şimdi de ağır çekim videolarını direkt olarak yüklenme desteğini sağlıyor. ( Slo-Mo ) ile çekilen videolar artık mobil cihazlardan direkt olarak Twitter’a yüklenebilecek.

https://twitter.com/twitter/status/585919167833870336

Bu özellik şimdilik sadece iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına sunulduğunu belirtmekte fayda var. İlerleyen günlerde ağır çekim video yükleme desteğinin Android cihazlara da sunulacağını tahmin ediyoruz.

 ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/twittera-agir-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0