Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'ye Gelen İspanyol Kadın: 'Göğüslerimi Yaptıracaktım, Dişsiz Döndüm'

Türkiye'ye Gelen İspanyol Kadın: 'Göğüslerimi Yaptıracaktım, Dişsiz Döndüm'

Estetik için Türkiye'ye gelen Maribel isimi İspanyol kadın mağdur oldu. İspanya basınına konuşan Maribel, göğüslerini yaptırmak için gittiği Türkiye'den dişlerini de kaybederek döndüğünü anlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkesinde çeşitli basın mecralarına konuşan 64 yaşındaki Maribel, 5 ay önce göğüs implantlarına rötuş yaptırmak için gittiği Türkiye'de başına gelenleri anlattı.

Maribel, gittiği klinikte göğüs implantının yanında dişlerini de yaptırmasını önerdiklerini ve bunun için İspanya'da ödeyeceği ücretin yarısını teklif ettiklerini söyledi. Cazip bulduğu teklifi kabul ettiğini belirten kadın, yaşadıklarını şöyle aktardı:

'Dişlerim sağlamdı. Sadece beyazlatmak ve azı dişlerimdeki implantları değiştirmek istemiştim. Anesteziden uyandığımda tüm dişlerimin çekildiğini gördüm ve dehşete kapıldım.'

Maribel, 'Sağlam dişlerimi bile sökecek kadar vahşileşmelerine anlam veremiyorum' diye devam etti. İspanyol kadın, göğüs implantlarının da rötuşlanmak yerine çıkarıldığını söyledi.  Protez diş takılan Maribel, 'Gerçek implantlar için 4 ay sonra yine gelmemi söylediler' dedi ve şöyle ekledi:

'Buna güvenmek istedim. 4 ay sonra kliniğe tekrar gittim ama sadece başka bir kalitesiz protez diş verdiler. Onları takamıyorum bile çünkü ölçüsünü yanlış almışlar.'

Operasyonu düzeltmenin faturası 9 bin euro

Operasyonu düzeltmenin faturası 9 bin euro

İspanya'da bir uzmana göründüğünü anlatan Maribel, doktorun 'üçüncü dünya ülkesi operasyonuna maruz kaldığını' söylediğini belirtti. Ayrıca Türkiye'de 3 bin 800 Euro ödediği operasyonu düzeltmek isteyen Maribel'e İspanya'da 9 bin Euro fatura çıkarıldı.

Maribel, 'Geçen yıl ölen babamdan kalan 10 bin Euro'yla kendimi şımartmak istemiştim ama şu geldiğim hale bakın. Bu kadar param yok' ifadelerini kullandı ve geceleri uyuyamamaktan, yemek yiyememekten, eşine gülümseyememekten yakındı. Kliniğe neden dava açamadığınıysa şöyle açıkladı:

'Şikayette bulunmak istedim ama doğrudan benim başvuru yapmam lazımmış. Sabah erkenden uçağım vardı ve yetişemedim. Davayı İspanya'dan sürdürmeye gücümün yeteceğini sanmıyorum.'

Başkaları da mağdur olmasın diye bunları anlattığını söyleyen Maribel, 'İstanbul çok güzel ama umarım benim başıma gelenleri kimse yaşamaz' dedi.

Independent Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
7
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birşeyler

Röportaj verirken taktığı maske ne öyle ben orada kaldım 🙄

darria

Can Yaman olması muhtemel.

Ahandra Aha

hafi lan ordan ucuza getirtmeye calismak bu cingen ben doktor yerimde olsam dava acardim ad karalamadan... Ayeica 3.dunya ulkesi uygulamasi derken??! Turkiye... Devamını Gör

Amon Ra

Dua etsin anestezi altındayken tecavüz edip çöplüğe bırakıvermemişler