Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Sele Teslim: İstanbul’da Bir Gecede 7 Binden Fazla Şimşek Çaktı

Türkiye Sele Teslim: İstanbul’da Bir Gecede 7 Binden Fazla Şimşek Çaktı

İstanbul’da dün akşam aniden başlayan şiddetli yağış, adeta hayatı felç etti. Özellikle Avrupa Yakası’nda etkili olan yağış sebebiyle bir caddeler ve sokaklar su ile kaplandı. İstanbul’da gece boyunca 7 binden fazla şimşek çaktığı belirtiliyor. Ayrıca Ankara’da da yoğun yağış sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD bugün için de uyardı

AFAD bugün için de uyardı

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Bartın, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Afyonkarahisar, Kütahya, Çorum için alarm veren AFAD’dan yapılan açıklamada “Pazar günü ilk saatlerden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun” denildi.

Esenyurt’ta mahsur kaldılar

Esenyurt’ta mahsur kaldılar

Esenyurt'a bağlı Pınar ve Yeşilkent mahallerinde birçok ev ve iş yerini su bastı. Dört katlı binanın bodrum katında mahsur kalan iki kişi vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Akçaburgaz Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada ise dört işçinin mahsur kaldığı bildirildi. Yağış nedeniyle fabrika sular altında kalırken, elektrik kaçağı ihtimaline karşı işçilere müdahale edilemediği öğrenildi.

Ankara’da yine sel

Ankara’da yine sel

Şiddetini artıran sağanak yağmur; Sincan, Etimesgut ve çevre ilçelerde cadde ve sokakları göle çevirdi. Sürücüler yoğun su biriken yollarda güçlükle ilerleyebildi. Nallıhan ilçesine bağlı Eymir, Çiller ve Uluhan mahallelerinde etkili olan şiddetli yağmur ise sele dönüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

yağmur ve gök gürültüsü sesini çok severim kendi kaydımı yaptım dün ... gerçekten çok iyi :))

paranoid

Plasma Emcoe geliyor akıllı olan iyi araştıran uyanık olan sürekli gökyüzünü izleyen o an geldiğinde ne yapacağını bilendir. Milyonda bir kurtulma şansınız var.