Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Balayına Gidilecek En İyi 10 Yer

Türkiye'de Balayına Gidilecek En İyi 10 Yer

Birinfo
29.07.2014 - 10:21 Son Güncelleme: 29.07.2014 - 16:18

Unutulmaz bir balayı geçirmek her yeni evli çiftin hayalidir. Genellikle çiftlerin tercihi yurt dışı olsa da yurt içinde de unutulmaz bir balayı için çok sayıda alternatif bulunuyor.

 İşte Türkiye'de balayı için gidilebilecek yerler;

Kaynak: Birinfo - Bilgi İçerikli Medya Platformu

Kaynak: http://birinfo.com/turkiyede-balayi-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Assos

1. Assos

Sakin ve güzel bir tatil beldesi arayanlar için Assos en ideal yerlerden biridir. Gece hayatının bulunmadığı belde, kafa dinlemek ve denizle güneşin tadını çıkarmak isteyen çiftler için iyi bir balayı seçeneğidir.

2. Göcek

2. Göcek

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı olan Göcek, doğa ile iç içe bir balayı geçirmek isteyenler için iyi seçeneklerden biri. Etrafı yemyeşil ormanlarla çevrili olan Göcek'te masmavi denizin tadını çıkarabilir, sabahları doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

3. Olimpos

3. Olimpos

Uygun bir bütçeyle romantik bir balayı geçirmek istiyorsanız Olimpos tam size göre bir yer. Antalya'nın güneyinde yer alan Olimpos'ta ağaç evlerde kalabilir gündüzleri ise denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

4. Abant

4. Abant

Doğayla iç içe bir balayı için alternatif yerlerden biri de Abant. Muhteşem güzellikteki doğasıyla, romantik bir balayı için Abant'ı tercih edebilirsiniz.

5. Kapadokya

5. Kapadokya

Nevşehir, Niğde ve Aksaray üçgeni arasında kalan bölgede yer alan Kapadokya eşsiz güzellikleriyle Türkiye'nin en önemli turistik yerlerinden biri. Muhteşem taş otelleriyle, peri bacalarıyla ve balon turlarıyla romantik bir balayı geçirmek isteyenler için Kapadokya iyi bir seçenek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çeşme

6. Çeşme

Türkiye'nin son yıllardaki en popüler tatil yörelerinden biri de Çeşme. Hareketli bir balayı geçirmek istiyorsanız Çeşme'yi tercih edebilirsiniz. Gündüzleri denizin ve güneşin tadını çıkarabilir,  tekne turlarıyla Ege'de mavi yolculuğa katılabilir, akşamları ise renkli  gece hayatında eğlenebilirsiniz. Bütçenize göre Çeşme'de,  ister lüks tatil köylerinde, isterseniz de uygun fiyatlı pansiyonlarda konaklamanız mümkün.

7. Ağva

7. Ağva

Tertemiz denizi ve altın renkli kumsallarıyla  İstanbul'un kuzeydoğusunda bulunan Ağva uygun bir bütçeyle şirin bir balayı geçirmek isteyenlerin adresi.

8. Bodrum

8. Bodrum

Bakir koyları,  muhteşem doğası, renkli gece hayatıyla hareketli balayının bir diğer adresi Bodrum.  Bodrum'da ister merkezde,  ister birbirinden güzel beldelerinde unutulmaz bir balayı geçirebilirsiniz.

9. Uzungöl

9. Uzungöl

Uzungöl, sık ormanları ve cezbedici doğasıyla alternatif bir balayı geçirmek isteyenlerin adresi. Uzungöl civarında bulunan otel, pansiyon ve bungalov evlerde konaklayabilir, eşssiz göl manzarası ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

10. Uludağ

10. Uludağ

Kışın ortasında romantik bir balayı istiyorsanız Uludağ mükemmel bir seçenek. Kış turizmi açısından merkez konumunda bulunan Uludağ, çevresindeki yaylalar ve ormanlarla muhteşem bir balayı için doğru bir adres.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
182
100
93
42
42
39
37