Görüş Bildir
Haberler
Türkiye-Cebelitarık Maçı: Kerem Aktürkoğlu'ndan Harika Gol! Kerem Aktürkoğlu Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Türkiye-Cebelitarık Maçı: Kerem Aktürkoğlu'ndan Harika Gol! Kerem Aktürkoğlu Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

2022 Dünya Kupası G Grubu maçında Türkiye, sahasında Cebelitarık'la karşılaşıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun 12. dakikada A Milli Takım'ı öne geçiren golü büyük beğeni topladı. Rakiplerini adeta ipe dizen Kerem için sosyal medyada Messi benzetmeleri yapıldı. Peki, Kerem Aktürkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda A Milli Takımımız sahasında Cebelitarık'ı konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan millilerimiz, 12. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı şık golle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında genç oyuncu 'Fenomen Ronaldo'ya benzetildi.

2022 Dünya Kupası eleme maçlarında A Milli Takımımız kritik virajda Cebelitarık ile karşılaştı. Mücadeleye oldukça hızlı ve tempolu başlayan milliler, karşılaşmanın 12. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçti.

Rakiplerinden teker teker sıyrılarak ceza sahasına içine giren genç oyuncu, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda filleri havalandırdı. Bu gol sonrasında, eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Kerem'i 'Fenomen Ronaldo'ya benzetti.

Kerem Aktürkoğlu'nun Attığı Gol!

İşte Kerem Aktürkoğlu Hakkında Yapılan Yorumlardan Bazıları;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhammed Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998 yılında Kocaeli'de dünyaya geldi. Futbola 2011 yılında Gölcükspor'da başlayan Muhammed, 2013'te Hisarerynspor'un yolunu tuttuktan sonra 2014 yılında Başakşehir'in altyapısına katıldı. Başakşehir'de dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 2015 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı. İstanbul ekibinde U21 ve U19 takımlarında forma giyen Kerem, A takımda görev alamadı ve 2016-2017 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Bodrumspor'a kiralandı. Burada 27 maça çıkan Kerem, 4 gol kaydetti.

2018 yılında Karacabey Belediyespor'a transfer olan ve 35 maçta 3 gol atabilen 21 yaşındaki oyuncu, 2019-2020 sezonunun başında 24 Erzincanspor'un yolunu tuttu.

Takımının en önemli hücum silahı olan Kerem, 31 maçta 17 gol kaydetti ve dikkatleri üzerine çekti. Hücumun her bölgesinde forma giyebilen genç isim, özellikle kanat performansıyla öne çıkıyor. 1.73 boyunda olan Kerem, sağ ayağını kullanıyor.

Galatasaray'a imza atması beklenen genç oyuncunun sözleşmesi sezon sonu sona ermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın