Görüş Bildir
Haberler
Türk Erkeğinin Bir Türlü Kabullenemediği 10 Realite

etiket Türk Erkeğinin Bir Türlü Kabullenemediği 10 Realite

Merve Ç.
17.02.2015 - 13:24 Son Güncelleme: 17.02.2015 - 13:26

En son Özgecan'ın anma etkinliğinde ortaya çıkıp 'bizim de ihtiyaçlarımız' var diyen erkek müsveddesini görünce iyice kanaat getirdim ki ne yaparsanız yapın Türk erkeğinin kabullenemeyeceği bazı gerçekler var. İster ataerkil toplum deyin, ister erkek hegemonyası deyin, ister erkek egemen toplum deyin, adı ne olursa olsun, erkek hangi bahanenin arkasına sığınıyor olursa olsun, bu onun içinde beslediği yaratığı görmemize engel değil. 

Hemen 'tüm erkekleri harcama', 'sanki yabancı erkekler farklı mı?' diyen arkadaşlar çıkacaktır. Ne olursa olsun, ne yani İtalyan erkeği, Alman erkeği de yapıyor diye sizin içinize sindiremediğiniz gerçekleri görmezden mi gelelim. Kadınlar olarak yaptıklarınızı sineye çekip susalım mı? Sen böyle değilsen, arkadaşın öyle, kuzenin öyle, baban, abin öyle. Netice olarak bir kadınlar sizin sindiremedikleriniz yüzünden acı çekmek, korkarak dışarı çıkmak, arkamıza bakarak yürümek, paranoyak olmak zorunda değiliz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Herhangi bir taciz olayında mutlaka suçun büyüğü kadına aittir.

Hiçbir erkek yoktur ki bir taciz olayının ardından 'orada ne işi varmış', 'kız başına o saatte ne yapıyormuş', 'dişi köpek kuyruk sallamazsa', vs. minvalinde bir iki çift kelam etmemiş olsun. Önce kadının suçları sıralanır ardından da ama tabi şimdi taciz de edilmez denilerek yüce gönüllülük sergilenir. Böyle de önyargılıdır erkekler.

2. Mini etek, dekolte, tayt, vs. giyen kadın erkekler kendine baksın istiyordur.

Batsın bu mantığınız. Bunun bir de 'madem mini etek giydin neden çekiştiriyorsun', 'madem açık bluz giydin neden eğilirken göğsünü kapatıyorsun', 'tayt giydin neden üstünde kalçaları örten tunik var, götün mü büyük' türünden daha iğrenç yaklaşımları da var. Kadın kendini iyi hissettiği her şeyi giyer. Bu senin ona öküz gibi bakabileceğin anlamına gelmez. Mini etek giyen kadın etek sıyrıldıkça tabii ki toplayacak, sana mastürbasyon malzemesi vermek için giymiyor o eteği. Edepsizliğinize kadınları alet etmeyin. Bu görüş salt sizin öküzlüğünüz.

3. Kadının tek başına bir şeyler yapıyorsa, eğleniyorsa aranıyordur.

Bir kadın, gecenin 2'sinde Taksim'de dolaşıyorsa kesin aranıyordur. Birilerin benimle ilgilensin istiyordur, seks arzuluyordur. Erkekler istedikleri saatte, istedikleri yerde olabilir ama bir kadın tek başına eğlenmeye çıktıysa kesin niyeti başkadır. Erkek aramaya çıkmıştır. Hangi lanet size böyle düşündürüyorsa onun altında kalın inşallah. Kadının erkekten farkı nedir ki senin yaptığın şeyleri yapınca başka anlamlara geliyor? Hoş kişi kendinden bilir işi, senin ne amaçla ortalıkta dolandığın belli demek ki.

4. Erkekle göz göze gelen kadın o erkeğe kesin iş atıyordur.

Otobüste, vapurda, parkta, aklınıza gelebilecek her yerde, sizi cepheden görecek bir yere oturup saatlerce sizin gözünüzün içine bakan bir erkeğe yanlışlıkla bir kere baktınız mı tamam, kesin siz de hoşlandınız, kesin iş attınız, kesin cesaret verdiniz. Merak etmeyin biz hoşlanırsak bunu belli ederiz, sizin tacizlerinizden bıktığımızı gösterme yollarını 'aha iş atıyor' diye algılama eğiliminizden vazgeçin.

5. Cinselliğini istediği gibi yaşayan kadın, herkesle birlikte olur.

Öyle ya, sizin anlayışınıza göre kadın kutuyu bir kere açtırdı mı önünde engel yok, artık herkesle sevişmesi lazım. Ne de olsa kadının önündeki tek engel kızlık zarı. Onu bir kere bozdurdu mu artık önüne gelenle yatmalı, isteyen herkesle birlikte olmalı. Hele cinselliğini istediği gibi yaşayan bir kadının o.ospudan farkı nedir ki? Bu zihniyetiniz komple yanıp yok olsa, kadının bir birey olduğunu kabul edebilseniz keşke. Keşke kadının sizin gibi aklı şeyinde dolaşmadığını bir görebilseniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın istemiyorsa, direniyorsa kesinlikle naz yapıyordur.

Evet, çünkü bir kadın evet diyorsa evettir, hayır diyorsa da evettir. Naz yapmayan kadın mı var, sen ısrarcı olacaksın, zorlayacaksın! Bu mantığı sizin kafanıza kim yerleştirdiyse Allah'ından bulsun inşallah. Hayır, hayır demektir diye söylemekten dilimizde tüy bitti ama sizin kafanıza girmedi bu bir türlü.

7. Kadın mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta o.ospu gibi olacak...

Ama sen her yerde öküz olacaksın. Ayrıca kadın ütü yapacak, çamaşır yıkayacak, eve para getirecek, çocuk büyütecek. Sen de bu arada keyif yapıp arada bir ihtiyaçlarını gidereceksin. Tabii ya bu hayatta her şey senin önceliklerine göre sıralanmış zaten. Eve gel, yemeğini ye, TV izle, seviş, kıçını devir uyu. Kadın evde superwoman olsun. Başka?

8. Bir kadının erkek arkadaşı olamaz, ateşle barut yan yana durur mu hiç?

Öyle ya kadın 24 saat seks düşünen, bir erkekle konuşurken gözünü onun aletinden (!) alamayan bir canlı. Bir erkekle oturup kahve içerken kendini onun bacaklarına sürtmemek, ayaklarıyla onu tahrik etmemek için zor tutuyor. Hemen şu beni bir yatağa atsa da, evire çevire sevse diye bakınıyor. Onun için bir kadın bir erkekle arkadaş olamaz, çünkü hemen sevişir. Kendi içinizden geçenlerle kadınları mahkum etme konusunda olağanüstü başarılısınız. Siz kadınları arkadaş olarak göremiyor, her fırsatta gömleğin açık kalmış düğmelerinden memelere odaklanıyorsunuz diye bizim de aynı düşüncelerde olduğumuzu zannetmeyin. Biz arkadaşlık nedir, cinsellik nedir, çekim nedir emin olun çok iyi biliyoruz.

9. Erkekle konuşurken gülen kadın mesaj veriyordur.

Evet iffetini kaybetmesinin yanı sıra, bir erkekle konuşurken gülen, eğlenen kadın erkeğe 'beni hemen yatağa at, dudaklarımı kemir' mesajı veriyordur. Ne de olsa biz kadınlar bizi güldüren erkeklere hastayız, onlara gülerek mesajlarımızı veriyoruz. Eğer mesaj vermek istemiyorsak erkekle otururken hep somurturuz, tepki vermeyiz. Bir kadın sizinle birlikteyken gülüyorsa hemen kolundan tutup eve götürün ve istediğini verin! Ah sizin o küçük aklınız ve saplantılarınız!

10. Tek başına yaşayan kadının illaki ihtiyaçları vardır.

Ve bu ihtiyaçların başında cinsel yönden tatmin edilmek gelir. Her kadının en büyük ihtiyacıdır bu, cinsel yönden tatmin edilmemiş bir kadının yaşadığı ıstırap kelimelerle tarif edilemez. Onun için yolda, evde, işte kadını taciz ederek bu ihtiyacını gidermeye çalışmalısınız. Biraz naz yapar ama sonunda mutlaka sizi eve davet edip, ihtiyacını giderttirir. Yeşilçam'ın erotik filmlerinde görüp benimsediğiniz bu düşüncelerle birlikte toplanıp gitseniz keşke.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
480
116
37
25
22
21
18