Görüş Bildir
Haberler
Türk Dizi Tarihinin Erkekleri Hangi Burç?

Türk Dizi Tarihinin Erkekleri Hangi Burç?

Türk dizi tarihinin tozlu sayfalarını karıştırdık, erkek karakterleri topladık ve kişilik özelliklerine göre bazı analizlerde bulunduk. Merak edilen karakterlerin burçlarını ve neden bu burç olabileceğini açıkladık. İşte o popüler karakterler;

                                                       👇 👇 👇 👇 👇 👇👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kuzey Tekinoğlu- Koç

1. Kuzey Tekinoğlu- Koç

'Kuzey Güney' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un başarıyla canlandırdığı Kuzey Tekinoğlu karakteri sinirli yapısıyla ekranlara yansımıştı. Kendisinin agresif tavırları sanki her an kavga edebilirmiş hissi yaratıyordu. Özellikle dövüş sahnelerinde düzgün fiziğiyle de nefesimizi kesmişti :)) Anlayıp dinlemeden hemen sinirlenen ve kavgaya girişen Kuzey Tekinoğlu tam bir Koç burcu. Kendisinin birçok kadınla gezip tozup, karşısındaki kadını sahiplenmesi ve ölümüne kıskanması da bunun bir işareti!

2. Polat Alemdar- Başak

2. Polat Alemdar- Başak

Polat Alemdar'ı dizi boyunca soğukkanlılığıyla izledik. Kendisi yaptığı planlarla çok stratejik oynamış ve arkasında iz bırakmamıştır. Kalbinin sesini bastırıp mantığını ön plana çıkarmayı becermiştir. Elif'i bırakıp, stratejik planları için Laz Ziya'nın kızıyla nişanlanması da bu örneklerden sadece biri. Her zaman çok disiplinlidir. Soğuk bir yapısı vardır ama yakın çevresine oldukça önem verir ve sahiplenir. Stratejik, soğukkanlı, mantıklı ve disiplinli... Hepsi Başak burcu olduğunu kanıtlar nitelikte.

3. Dr. Arslan İbrahimoğlu- Aslan

3. Dr. Arslan İbrahimoğlu- Aslan

Kendisi aşka aşık olmasıyla meşhurdur. Önemli olan kadın değil, tamamen yaşadığı hissiyattır. Eğlenceye çok düşkündür. Aşka aşık olduğu kadar kendisine de aşıktır. Narsistlik denebilecek seviyede belki de... Lükse aşırı düşkündür. Ağzı çok iyi laf yapar. Bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini çok iyi bilir. Reddedilmekten korkmaz çünkü onun için her zaman çözüm yolu vardır. Adı gibi kendi de Aslan burcu olan; Arslan İbrahimoğlu!

4. Fatih Ünal- Balık

4. Fatih Ünal- Balık

Her ne kadar maceraperest olsa da zora asla gelemez. Doğa'nın, kendi aile yapısına uygun olmamasına rağmen evlenip maceraya atılması ancak ilerde karşılaştığı sorunlar yüzünden kaçışı başka bir kadında bulması Fatih'in balık olduğunu doğrular gibi. İstikrarlı değildir. Evlilikte sorumluluk almaktan kaçınır. Duygusallığı ve merhametii yüzünden kolayca manipüle edilebilir. Ki Fatih de dizi boyunca 'Doğa'yı aldattığı kadın' tarafından duygusal manipülasyona uğramış ve bu sayede tuzağa düşmüştü...

5. Ecevit Oran- Oğlak

5. Ecevit Oran- Oğlak

Ecevit Oran, tam bir oğlak burcudur. Avukatlık yapan Ecevit, mesleğinde oldukça başarılıdır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir birey olmasının yanı sıra duygularını kolay kolay kimseye açamamış ve yer yer kendine bile itiraf etmemek için bastırmıştır. Dışarıya sert bir kabuk örmüş olsa da kalbi yumuşacıktır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pargalı İbrahim Paşa- İkizler

6. Pargalı İbrahim Paşa- İkizler

Gelelim Pargalı İbrahim'e, izlerken bizi ara ara sinir etmiş olsa da stratejik hareket edip zoru başarmıştır. Ayrıca Hatice Sultan'la yaşadığı ilişkide Hatice'nin ona yoğun duygular beslemesine rağmen karşılık vermede 'yüzeysel' kalmıştır. İnsanlarla güçlü bir iletişim kurarak kendi tarafına çekmiştir. Kıvrak zekası ve entrikası işe yetiyor ancak aşka yetmiyor!

7. Toygar Baklavacıoğlu- Terazi

7. Toygar Baklavacıoğlu- Terazi

Çekici ve neşeli kişiliğiyle ön plana çıkar. Teraziler her ne kadar kararsız bir yapıya sahip de olsa Toygar, Ayşegül konusunda çok kararlıdır. Selim'in aksine ona çok kibar ve nazik davranır. Bol bol sürprizler yapar. Sevdiğini şımartmayı sever. Aynı zamanda da flörtözdür. Kolay etkilenebilen Terazi erkekleri kincidir. Ancak saygısını asla bozmaz. Mükemmel bir aşıktır.

8. Volkan Arslan- İkizler

8. Volkan Arslan- İkizler

Oldukça değişken bir yapısı vardır. Kararsızdır; bu da Volkan'ın, Asya ve Derin arasında karar verememesini açıklıyor. Kurnaz ve yersiz bir biçimde meraklıdır. Sinirlerini kontrol edemezler. Hatırlarsanız bir bölümde Asya bunu kullanarak Volkan'a bir tuzak kurmuştu. Baskıya ve sorumluluğa gelemez. Onlar çift karakterlidirler.

9. Mete Akarsu- Koç

9. Mete Akarsu- Koç

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si asabi ve cesaretli tavırlarıyla hepimizin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ergenliğin de verdiği etkiyle oldukça hırçındı. Babasına karşı bitmek bilmeyen bir siniri vardı. Sinirini de riskli hareketleriyle ve sürekli şiddete başvurmasıyla göstermişti. Aynı zaman da aşk konusunda da oldukça saplantılıydı İnci Hoca'ya. Tam bir Koç erkeği!

10. Çetin Ateşoğlu- Kova

10. Çetin Ateşoğlu- Kova

Gece kulüplerinden çıkmayan ve hızlı bir yaşantısı olan 'Küçük Sırlar'ın Çet'ini çapkınlığı ve zekasıyla tanıdık. Sevecen ve eğlenceli bir yapısı vardır ancak olayları didik didik eder ve iyi bir gözlemcidir. Toplumun standartlarına ve beklentilerine uymayı sevmez. Bu da babasıyla yaşadığı çatışmayı oldukça iyi açıklıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ezel Bayraktar- Akrep

11. Ezel Bayraktar- Akrep

Ömer, her ne kadar Boğa burcunun özelliklerini taşısa da Ezel tam bir akrep burcu! Hırslı ve oldukça kinci bir yapıya sahip. İntikam alma arzusu iliklerine kadar işlemiş. İstikrarlı ve bu yolda emin adımlarla ilerliyor. İntikamı uğruna hayatını tehlikeye atabilecek seviyede. Uzun süre bunun zaferini yaşamak için beklemiş. Ancak Eyşan'a duyduğu tutkulu aşk yüzünden acılı bir zafer olmuştur. İntikamı için bu yola baş koymuş olsa da aklının, kalbinin bir köşesinde hep Eyşan olmuş ve onu her şeye rağmen sahiplenmeye devam etmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın