Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Erkeklere Göre Senin Hayattan Beklentin Ne?

Beğendiğin Erkeklere Göre Senin Hayattan Beklentin Ne?

Beğenilen erkek dizi karakterlerini topladık, senin karakter analizini yapmak için teste koyduk. Beğendiğin erkeklere göre hayattan beklentini söylüyoruz. Karakterlerini de göz önünde bulundurmayı unutma!

Hazırsan Başlayalım,

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu erkeklerden beğendiklerini seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Huzur!

Sen hayatında artık huzur istiyorsun. Kaostan, stresten o kadar yorulmuşsun ki! Elinden olsa hayattan emekliye ayrılıp Bodrum'a yerleşirsin. Zamanında toksik kişilerle ilişki yaşamışsın. Sana ruhunu dinlendirecek, bir dediğini iki etmeyen, problemsiz ve mental olarak sağlıklı bir partner lazım. Kim kaybetmiş de biz bulalım dediğini duyar gibiyiz! Biliyoruz, dizilerdeki o karakterler bize 'hayal ürünü' gibi gelse de inanmayacaksın ama böyle insanlar gerçekten var. Sadece sabret ve doğru zamanda, doğru insanın karşına çıkmasını bekle...

Başarı!

Sen kariyer insanısın. Bu hayattaki en büyük tutkun başarı. Başka hiçbir şey seni bu kadar tatmin etmiyor. Seçtiğin erkeklerden anlıyoruz ki hayatında da seni yukarıya taşıyacak bir partner arıyorsun. Her anlamda seni anlayan ve destek olan. Senin başarın yüzünden kompleks yapmayacak kültürlü ve başarılı bir insan arıyorsun. ''Nerden bulacağım?'' deme! Sen kendine kariyerine odaklan, o zaten doğru zamanda hayatına girecektir. Belki iş yerinden bile bulabilirsin. Hayatın nereden sürpriz yapacağı hiç belli olmaz!

Para!

Bu dünyada parasız hiçbir şey olmuyor. ''Para mutluluk getirmez.'' lafı senelerdir ortada dönse de böyle bir dönem de ancak ne yazık ki parasızlık, mutsuzluğu getiriyor. Hayat kalitenin düşmesine neden oluyor. Senin için kaliteden övünmek vermek tartışılamaz bile. Ama sen de haklısın hayatım kalite asla tesadüf değildir. O yüzden hayatına alacağın insanın da maddi anlamda durumunun iyi olmasını ve sana iyi hayat şartları sunmasının istiyorsun. Standartlarını yüksek tut yiğidim, aradığını bulacaksın!

Tutku!

Tutkulu ve heyecanlı bir yapın var. Yaptığın her işi büyük bir aşkla yapıyorsun. Bu da hem başarılı olmanı hem de hayattan zevk almanı sağlıyor. Partnerinle olan ilişkide de senin için en önemli noktalardan biri tutku! Sana romantizmden daha şehvetli geliyor. Monotonluğa gelemiyorsun. Seni tavlayabilmesi bakışlarından bile tutku akması gerekir. Çünkü bu sana hayata tutunma gücü veriyor. Ve bundan dibine kadar zevk alıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
25
16
9
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın