Görüş Bildir
Haberler
Tüm Gözler Sizin Üzerinizde: Çekiciliğinize Çekicilik Katmak İçin Yapabileceğiniz 6 Basit Hareket

Tüm Gözler Sizin Üzerinizde: Çekiciliğinize Çekicilik Katmak İçin Yapabileceğiniz 6 Basit Hareket

Effy
30.05.2022 - 08:53

Herkes çekici olmak ister. Fakat maalesef sosyal medya, çekiciliği dış görünüşe kadar indirgiyor. Bu yüzden çekici olmak için gerçekçi olmayan güzellik kalıplarına uyum sağlamak zorunda olduğumuzu düşünüyoruz. Fakat bu hiç de doğru değil. Çekicilik bazen küçük ve basit hareketlerde saklıdır. Güzelliğinizi ve çekiciliğinizi arşa çıkaracak en kolay adımları sizlerle paylaştık. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düzenli saç kesimi.

1. Düzenli saç kesimi.

Saçlarını dahi taramaya tenezzül etmeyen o insanları sokakta yürürken veya yan sıramızda mutlaka görmüşüzdür. Bazen bu emeksiz uğraş bazılarına havalı gelse de, çoğu insan için o kişi hayattan bezmiş bir görünüşe sahiptir.

Kendinize şunu bir sorun: Hayattan bıkmış gibi mi görünmek istiyorum? Eğer öyle bir şeyi istemiyorsanız, saçınıza biraz özen gösterme vakti. 4 haftada bir saç kesimi yaptırabilir veya düzenli bir saç bakım rutini edinebilirsiniz.

2. Yüz ve vücut kılı.

2. Yüz ve vücut kılı.

Erkekler aralıklarla sakallarının şeklini düzeltebilir veya tamamen kesebilirler. Kadınlar ise düzenli olarak kıllarından kurtulur (eğer tercihleri bu yöndeyse). 

Buradaki olay kıllarınızı uzatmayı veya uzatmamayı seçmek değil; uzattığınız kıla iyi bakmaktır. Yani, saç ve vücut kıllarınızı uzatırken iyi görünmeyi de istiyorsanız ara sıra üstten almayı ihmal etmeyin. 

Aynı şekilde sakalla daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsanız, sakalınızı da şekillendirmeyi unutmayın.

3. Tırnak bakımı.

3. Tırnak bakımı.

Kirli veya mantarlı tırnaklar, insanlar için hiç ama hiç çekici değil... Söz konusu çekicilik ise, tırnaklarınızı uzatmayı tercih ediyorsanız temizliğine ve şekline dikkat etmelisiniz. Burada olay yine harcadığınız eforda bitiyor.

Nasıl çekici buluyorsanız o şekilde bakımını yapın: Yeter ki yapın! Bazen emek harcadığınız küçük şeyler, karşı tarafta asıl büyük etkiyi yaratan şey olabilir.

4. İyi koku.

4. İyi koku.

Ne kadar güzel/yakışıklı görünürseniz görünün, eğer kötü kokuyorsanız insanlar sizden uzak durmak için ellerinden geleni yapacaktır.

Bunun en basit yolu ise elbette düzenli aralıklarla duş almak ve parfüm/deodorant sıkmaktır. En sevdiğiniz kokuyu keşfedin ve aldığınızı geri dönüşlere bir bakın. Eğer insanlar ne kadar güzel koktuğunuzu söylüyorsa, bu iyi bir haber! Farklı kokular deneyerek aldığınız geri dönüşlere göre bir tercih yapabilirsiniz.

5. Tam uyan kıyafetler.

5. Tam uyan kıyafetler.

Unutmayın ki kıyafetlerin çoğu üzerinize tam oturması için yapılmıyor: Bu yüzden aynı bedenlerdeki farklı kıyafetler dahi değişiklik gösterebiliyor. 

İçinde en rahat hissettiğiniz kıyafet, size tam uyan kıyafettir. İçinde kendinizi kendiniz gibi hissettiğiniz kıyafetleri satın alın ve giyinin: Artan özgüveninizle beraber gelen yorumlar sizi çok ama şok sevindirecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Naneli sakız.

6. Naneli sakız.

Nefesinizi her koşulda ferah tutmanın en basit yolu denebilir! Dişlerinizi gündüz - gece fırçalamak, nefesinizi gün boyu ferah tutmaya yardımcı olmaz. Bu noktada yardımınızı naneli sakız koşuyor!

Çoğu zaman insanların nefesimizi koklayabildiklerini unutuyoruz: Fakat kötü bir nefesin hiç de çekici olmadığı bilinen bir gerçek...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
17
10
7
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

Saçmalık bu. Güzellik tabi ki önemli. Eeee sıradan bi tiple date çıkacağım ve gittiğim mekanda manken gibi bi kız yalnız takılacak ve ben yanımdaki asalakla ... Devamını Gör

QUEENBASTET

Aynen öyle, denge şart

Bana Özel

Olayı çözmüşler 1 TL ver naneli sakız al senden çekicisi yok bravo 👏🏼 Bu durumda ülkemizdeki insanların çoğu çekici. En gündem soru nedir sakız oruç bozar mı ... Devamını Gör

Afec

Editör en fazla 15 yaşında