Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Farkına Varmadan Yaptığı Kadınları Kendinden Uzaklaştırmasına Sebep Olan Davranışlar

Erkeklerin Farkına Varmadan Yaptığı Kadınları Kendinden Uzaklaştırmasına Sebep Olan Davranışlar

Effy
22.05.2022 - 13:00

Erkekler, kadınların bir türlü kendilerini beğenmemelerinden yakınıyor ancak hareketlerini hiç sorguluyor mu? Maalesef hayır... Erkeklerin yaptığında kadınların koşarak uzaklaşmasına sebep olan davranışları listeledik. 👇

Kaynak: https://jamesmsama.medium.com/11-ways...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadınlara dair hiçbir bilginizin yok.

1. Kadınlara dair hiçbir bilginizin yok.

Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır! Hayatınızda başarılı olmak istediğiniz bir alan düşünün; kariyeriniz, sağlığınız veya akademik hayatınız. Başarılı olmak için ihtiyacınız olan şey o alana dair gerekenleri bilmektir.

'Doğru insan beni bulacak' veya 'Sadece kendin ol' mottolarında yanlış olan bir şey yok. Ancak iyi bir erkek arkadaş olmak için karşınızdaki kişiyi iyi tanımalı, ihtiyaçlarını ve isteklerini bilmelisiniz.

2. Kendinizi beğendirmek için çok uğraşıyorsunuz.

2. Kendinizi beğendirmek için çok uğraşıyorsunuz.

Sürekli olarak kendiniz hakkında konuşuyor ve onun konuşması için hiç zaman tanımıyorsanız, geçmiş olsun. 

İlişkilerde iki kişi de birbirini beğendirmek için uğraşır; bu tek taraflı olduğunda çok kötü görünür. Ortaklaşa bir tanışma söz konusudur. Böylece birbiriniz için uygun olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.

3. Önceliğiniz sevgiliniz değil.

3. Önceliğiniz sevgiliniz değil.

İş ve okul hayatına odaklanmanız da bir sorun yok. Fakat sevgiliniz için asla vakit yaratmıyor ve zaman zaman onu planlarınızın önüne koyamıyorsanız, bu sorunlara yol açacaktır.

Hayatınızdaki bir kadın değer görmek ister. Onunla beraber olduğunuzda, duygusal olarak da onla beraber olmanızı ister. Sevildiğini hissetmek ister; tıpkı sizin de isteyeceğiniz gibi.

4. Bir temel kurmadınız.

4. Bir temel kurmadınız.

Her ilişkide bir arkadaşlık ve güven temeli olması esastır. Olmadığı takdirde, dışarıdan işler yolunda gibi görünür ama içeriden yavaş yavaş yıkılmaya başlar.

Çoğu erkek 'friend zone' korkusu ile kadınlara arkadaşça yaklaşmaya çekinir. Ancak çoğu ilişkinin arkadaşlıklar üzerine kurulduğunu bilmek çok önemli. Uzun süreli ilişkilerin anahtarı burada! Bir ilişki olmadan arkadaşlık yaşayabilirsiniz, ama arkadaşlık olmadan ilişki yaşamanız imkansız.

5. Çelişkilisiniz.

5. Çelişkilisiniz.

Kadınların erkekler hakkında en çok sorduğu sorulardan biri: 'Neden erkekler bir uzak bir yakın davranıyor?'

Bir gün ilişkiler ve bağlılık hakkında konuşurken, ertesi gün ortadan kayboluyorsunuz. Bazen konuştuklarımızı hatırlamadan davranışlar sergileyebiliyoruz; insan olmanın zayıf noktalarından biri bu. Fakat her insan duygu ve düşünceleri olan biridir. Eğer bir kadına ilgi duyuyorsanız, çelişkilerinize son vermeniz gerekli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dış görünüşten ziyade önemli olanları kaçırıyorsunuz.

6. Dış görünüşten ziyade önemli olanları kaçırıyorsunuz.

Çoğu erkek kadınların güzelliğine ve dış görünüşüne iltifat ederek karşılık bekliyor fakat gerçekten onu tanımak için bir çaba sarf etmiyorlar.

İlişkiler güçlü duygusal ve zihinsel bağlar kurmamız sonucunda başlar. Evet, her kadın çok güzel fakat artık biraz da karakterlerini tanıyıp o konuda iltifat etmelere başlamanız gerekli.

7. Sergilediğiniz davranışlar abartılı.

7. Sergilediğiniz davranışlar abartılı.

Evet, erkekler de aşırı yapışkan olabilir. Özellikle ilgilerini çeken bir kadın bulduklarında tüm ilgi ve sevgilerini ona veriyorlar. Fakat bu bazen aşırıya kaçabiliyor. 

İlk buluşmanın ardından derin bir nefes alın ve ona ne kadar harika zaman geçirdiğinizi söyleyin. Her 5 dakikada bir ona mesaj atmamak için kendinizi kontrol edin! Elbette kayıtsız kalın demek değil bu; yalnızca aşırıya kaçmayın.

8. Henüz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.

8. Henüz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.

Bir başkasıyla mutlu olabilmeniz için, ilk olarak kendinizle mutlu olmanız gerekli. Bu hayatta sahip olduğunuz en önemli ilişki budur. Eğer bu ilişki sağlıklı değilse, diğer hiçbiri öyle olmayacak.

'Sen beni tamamlıyorsun' düşüncesi oldukça romantik fakat hiç de gerçekçi değil. Bir ilişki birbirini tamamlayan iki yarım insandan oluşmaz. Hali hazırda bütün olarak birbirini kabul eden iki kişiden oluşur.

9. İlişki için "yarı zamanlı" emek sarf ediyorsunuz.

9. İlişki için "yarı zamanlı" emek sarf ediyorsunuz.

Maalesef sağlıklı bir ilişki 'yarı zamanlı' bağlılık ile olmuyor. Tüm vaktiniz ve emeğinizi gerektiriyor.

Birlikte olduğunuz kadın başka birine geçinceye dek kullandığınız bir seçenek değil ve o da öyle hissetmemeli. Onunlayken veya onunla değilken, ona onu düşündüğünüzü, sevdiğinizi belirtin. İlişki bir takım işidir ve tek kişinin zorlaması ile devam ettirilemez.

10. Onun hislerinden bihabersiniz.

10. Onun hislerinden bihabersiniz.

Tüm kadınları anlamak ve tanımak zorunda değilsiniz, fakat partnerinizi tanımalı ve anlamalısınız.

Tüm hayatınızı adadığınız ve beraber bir hayat kurmak istediğiniz kadının hislerini yok saymamalı ve ona özen göstermelisiniz. Sizden bir kahin olmanız beklenmiyor, ancak onunla konuşmak için çaba göstermeli ve ona vakit ayırmalısınız. Bu sayede sevginin çok farklı bir boyutunu keşfedecek, ilişkinizde hiç olmadığı kadar yakınlaşacaksınız.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
13
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Atak

Içeriği sanırım ayrıldığım kız arkadaşım ile beraber hazırlamış gibisiniz.

Zevahir

Kadınlara dair hiçbir bilginizin yok ne demek? 😁 😁

Turgut Güler

Bende oraya takıldım

Turgut Güler

Benden de kaçıyorlar çünkü zengin değilim ve üstümdeki kıyafetimden başka hiç bişeyim yok, sakın önemli olan maneviyat, iç güzellik, dürüstlük, doğruluk, kar... Devamını Gör