Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Anlamak Zor Değil: Kadınlar Tarafından Arzu Edilen Bir Erkek Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

Kadınları Anlamak Zor Değil: Kadınlar Tarafından Arzu Edilen Bir Erkek Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

esma çetin
19.05.2022 - 08:15

İnternette pek çok ilişki tavsiyeleri okumuşsunuzdur. Bu tavsiyemiz de kadınları etkilemek isteyen erkeklere özel. Buyrun kadınlar tarafından en çok arzu edilen erkeklerin 10 özelliğini birlikte inceleyelim 👇

Kaynak: https://jamesmsama.medium.com/the-mos...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadınları idolleştirmez.

1. Kadınları idolleştirmez.

Öncelikle kadınların genellikle ağırbaşlı erkeklerden hoşlandığını söylemezsek olmaz! Bir erkek öncelikle hayatındaki kadını sevmeli, saygı duymalı, üzerine titremeli ancak idealize etmemeli. Bir insanı idealize ettiğiniz zaman o kişi hakkında bir hayal yaratır ve bu hayal gerçeklikten uzaklaşır. Ancak biliyorsunuz ki hiçbirimiz mükemmel değiliz. Bir erkek de kadınlara saygı göstermeli ve kadınları bir idol olarak görmeden oldukları gibi kabul etmeli.

2. İletişim yetenekleri kuvvetlidir.

2. İletişim yetenekleri kuvvetlidir.

Bir ilişkiye başlamanın yolu güzel bir iletişimden geçiyor. Beyler bu yüzden geç cevap vereyim, aramalarına geri dönmemeyim diye düşünmeyin. Anılarınızı anlatın, espriler yapın ve muhabbeti döndürmeye çalışın. Karşı taraf size bir şey anlatıyorsa da dikkatlice dinleyin. Unutmayın ki iyi bir iletişimin anahtarı dinlemektir.

3. İstenilen insan olur.

3. İstenilen insan olur.

İlişkilerde her iki tarafın da belli oranda birbirine ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaca sevgi, duygusal destek, yakınlık ve arzu da dahildir. Ancak bu ihtiyaç meselesini yanlış anlamamak gerekir. Kadınların sizin paranıza, havanıza, soy adınıza ihtiyacı yoktur. Hiçbir kadın size muhtaç olduğu için veya sizin ona bakmanız için birlikte olmak istemez. Sizi istemesinin sebebi ona verdiğiniz değer ve destek olmalı.

4. Öz güveni yüksektir.

4. Öz güveni yüksektir.

Bir adım atmaya utanan ve çekingen olarak erkekler de yok değil. Ancak çekingenliğinizi bir kenara bırakıp biraz daha öz güvenli olmalısınız. Adım atmaktan ve reddedilmekten korkmayın. Eğer bu riski almazsanız adım atmaya korkmaya devam edersiniz. Yani bizden size tavsiye, o mesajı atın!

5. Parasıyla kadınları etkilemeye çalışmaz.

5. Parasıyla kadınları etkilemeye çalışmaz.

Kadınları etkilemek için paranızla, şöhretinizle veya mesleki başarınızla caka satmayın. Bu tavırlar kadınları etkilemekten çok kendinizden uzaklaştırır. Çünkü kadınlar sizin kendini beğenmiş ve züppe olduğunuzu düşünür. Bu da sizin hakkınızda yanlış bir kanıya varmasına sebep olur. Aman diyelim beyler, bu tavırlardan uzak durun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öz saygısı vardır.

6. Öz saygısı vardır.

Öz saygısı olan erkekler her zaman ilgi görür. Çünkü kendisine saygı duyan bir insan kişisel gelişimine önem verir, kendisini küçük düşürecek davranışlarda bulunmaz ve hayat standartları olur. Kendisine değer vermeyen kimseye kimse değer vermez değil mi?

7. Sevdiği kadının yanında olur.

7. Sevdiği kadının yanında olur.

Bir kadın, ilişki yaşayacağı erkeğin onu sevmesini, desteklemesini, duygusal olarak yanında olmasını ve onu anlamasını bekler. Sevdiğiniz kadının üzerine titremek, onun her anında yanında olmak ve onun için hayatı kolaylaştırmak sizi daha az erkek veya 'hanım köylü' yapmaz. Aksine onu sevdiğinizi ve değer verdiğinizi gösterir.

8. İstediği şeyi almak adım atar.

8. İstediği şeyi almak adım atar.

Beyler biliyorsunuz ki evinizde oturduğunuz yerde hayatınızın aşkını bulamazsınız. Bunun için harekete geçmelisiniz. Tam bir ilişki insanı olabilirsiniz, çok iyi bir insan olabilirsiniz veya bir aşk yaşamak istiyor olabilirsiniz. Ancak siz isteklerinizi gerçekleştirmek için adım atmazsanız bunlar sadece istek olarak kalır. Hem ben bir şey yapmayım hem de istediğim olsun diye bir şey yok!

9. Tutkulu biridir.

9. Tutkulu biridir.

Hayatta mutlaka tutkulu olduğunuz bir ilgi alanınız ve hobiniz olmalı. Bir tutkusunun olması hayatı daha anlamlı kılar. Kadınlar da tutkulu erkeklerden hoşlanırlar. Bir şeye tutkuyla bağlanan biri hayatındaki insana da tutkulu davranır. Ayrıca sadece bir ilişki için değil kendi mutluluğunuz ve bireyselliğiniz için de mutlaka bir hobi edinmelisiniz.

10. İstenilen biri olmak için çaba sarf etmez.

10. İstenilen biri olmak için çaba sarf etmez.

Bir kadının ilgisini çekmek için olmadığınız biri gibi davranmamanız gerekiyor. Aslında bu yukarıda saydığımız maddelerin hepsini kadınlardan ilgi görmek için değil kendi gelişiminiz ve mutluluğunuz için yapmalısınız. Ayrıca bir ilişkiniz olmadığı için kendinizi eksik hissetmemelisiniz. Bir yerlerde sizin için birileri mutlaka vardır. Önemli olan o kişiye ve yaşayacağınız aşka hazır olmak!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
9
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın