Görüş Bildir
Haberler
Trump'tan Katar Açıklaması: 'Terörizm İçin Sonun Başlangıcı Olacak'

Trump'tan Katar Açıklaması: 'Terörizm İçin Sonun Başlangıcı Olacak'

ABD Başkanı Donald Trump, Katar kriziyle ilgili oldukça dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Trump, Twitter hesabından paylaştığı mesajda  'Suudi Arabistan ziyaretinde, Kral'la ve 50 ülkeyle yaptığımız ziyaretin işe yaradığını görmek iyi. Onlar, radikalizmin finansmanı konusunda katı bir tutum alacaklarını söylediler ve bütün söylenenler Katar'ı işaret ediyordu. Belki bu terörizm korkusu için sonun başlangıcı olacak' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aralarında Suudi Arabistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin de bulunduğu 7 ülke dün Katar ile ilişkilerini kestiklerini açıklamış ve Katar'ı 'Ülkelerinin iç işlerine karışmak ve terörizme destek vermekle' suçlamışlardı.

"Radikal ideolojiye destek verilemeyeceğini söylemiştim"

"Radikal ideolojiye destek verilemeyeceğini söylemiştim"

Katar krizinin yankıları bölgede ve dünyada sürerken ABD Başkanı Donald Trump'tan önemli bir mesaj geldi. Trump geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'a yaptığı ziyareti hatırlatarak 'Yakın geçmişte Ortadoğu'ya yaptığım ziyarette radikal ideolojiye maddi destek verilemeyeceğinin altını çizmiştim. Liderler de Katar'ı işaret etmişti. Bakın!' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump attığı ikinci Tweet'te ise 'Suudi Arabistan ziyaretinde, Kral'la ve 50 ülkeyle yaptığımız ziyaretin işe yaradığını görmek iyi. Onlar, radikalizmin finansmanı konusunda katı bir tutum alacaklarını söylediler ve bütün söylenenler Katar'ı işaret ediyordu. Belki bu terörizm korkusu için sonun başlangıcı olacak' ifadelerini kullandı.

"Terörün finansmanından sorumlu olanlarla sert konuşmalar yapmak zorunlu hale geldi"

"Terörün finansmanından sorumlu olanlarla sert konuşmalar yapmak zorunlu hale geldi"

Ülkesi art arda terör saldırılarının hedefi olan İngiltere Başbakanı Theresa May'den de oldukça sert bir mesaj geldi.  

May, 'Terörün finansmanından sorumlu olanlarla sert konuşmalar yapmak zorunlu hale geldi' dedi.

Katar: "Oturup konuşmak istiyoruz"

Katar: "Oturup konuşmak istiyoruz"

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani

Katar'dan, yaşanan ihtilafı diplomasiyle çözmeye yönelik açıklama geldi.

CNN International'a röportaj veren Katar Dışişleri Bakanı Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, 'Oturup konuşmak istiyoruz' dedi.

Al Thani, 'İlerlemeci ve modern ülkesinin, diplomasiye ve Orta Doğu'da barışı güçlendirmeye inandığını' kaydederek, 'Biz burada süper güç değiliz. Meseleleri çatışmayla çözmeye de inanmıyoruz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump'ın sözlerine sosyal medyadan tepkiler...

Trump'ın sözlerine sosyal medyadan tepkiler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
79
19
15
11
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Pala

Katar ülkemizin sayılı dostlarındandır. En zor zamanlarımızda bize yardımcı oldular, ülkelerinde üs açmamıza izin verdiler, bizden silah aldılar, maddi açıda... Devamını Gör

Ahmetcan Oral

Ahahaha, mesaiye erken başlamışsınız. Dikkat edin de gene kandırmasınlar bizimkini.

gaucho

Tarih bu araplar kadar yavşak bi millet görmedi. Ortadoğunun içine eden amerikanın lafıyla müslüman bi ülkeye ambargo koyuyorsun. Ortadoğunun en büyük teröri... Devamını Gör

sıradannbirii

katar yalnız değilidr ne demişler BİR BÖLGEDE İKİ ARAP ÜLKESİ KAVGA EDİYORSA, ORADAN, 5 DAKİKA ÖNCE TOMBUL BİR AMERİKALI GEÇMİŞTİR! konu katar'sa hedef Türk... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bunun gerçeği öyle değil. Bir derede iki balık kavga ediyorsa ordan bir İngiliz geçmiş demektir orjinali. Kızılderililer söylemiştir.