Görüş Bildir
Haberler
Transferde Bir Büyük Çalım Daha: Aaron Boupendza Süper Lig'e Geliyor!

Transferde Bir Büyük Çalım Daha: Aaron Boupendza Süper Lig'e Geliyor!

Ted Lasso
08.02.2022 - 10:18

Aaron Boupendza'yı uzun süredir isteyen Fenerbahçe'ye transferde Beşiktaş rakip oldu. Boupendza'ya 4.5 milyon euro ödeyen ancak çok ciddi bir maaş verdiği için yıldız oyuncudan kurtulmak isteyen Al Arabi'nin ilk teklifi Fenerbahçe'ye getirdiği; ancak Boupendza'nın Beşiktaş'ı tercih ettiği kaydedildi. .

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotomaç'ın haberine göre, bir orta saha ve bir stoper almayı planlayan Beşiktaş yönetimi, forvet hattını da Aaron Boupendza ile güçlendirecek. Katar Ligi'nin 16 Mart'ta sona ermesinden sonra Boupendza'nın İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la sözleşme imzalaması bekleniyor..

4.5 milyon euro ödeyen ancak çok ciddi bir maaş ödediği için Gabonlu'dan kurtulmak isteyen Al Arabi'nin ilk teklifi F.Bahçe'ye getirdiği; ancak Boupendza'nın Beşiktaş'ı tercih ettiği belirtildi. Bu arada Boupendza'nın uygun şartlarda Beşiktaş forması giyeceği ifade edildi. Al-Arabi SC'de 12 resmi maça çıkan Aaron Boupendza, 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Aaron Boupendza'nın temsilcisi Serdar Dağlı, daha önce yaptığı açıklamada, 'Şu an transfer zor ama sezon sonu için görüşmelere devam edeceğiz. Sezon sonunda ayrılmak istiyor. 5 milyon euro'ya transfer olan Boupendza 2 milyon dolar maaş alıyor. Türkiye'de ligi tanıyor ve çok seviyor. Türkiye'ye dönüşü neden olmasın?' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın