Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor, UEFA'da Tur Peşinde

Trabzonspor, UEFA'da Tur Peşinde

Enver K.
22.07.2015 - 15:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor, yarın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında, ilk karşılaşmada 1-0 mağlup ettiği Lüksemburg'un Differdange 03 takımının konuğu olacak.

Bordo mavililer, Josy Barthel Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada tur atlaması halinde, Makedonya'nın Rabotnicki ve Letonya'nın Jelgava takımlarının eşleşmesinin galibiyle 3'üncü Ön Eleme Turu'nda karşılaşacak.

YENİ TRANSFERLER YOK

Son iki sezondur UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkma başarısı gösteren Trabzonspor'da UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M'bia, Cavanda, Özer Hurmacı, Cardozo, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Bourceanu kadroda bulunamayacak. Ayrıca UEFA listesinde bulunmasına rağmen, sakatlığı nedeniyle Almanya kampına götürülmeyen Yatabare ile kendilerine kulüp bulmaları istenen İshak Doğan, Ferhat Yazgan ve Mustafa Akbaş da kadroda yer almayacak.

AVRUPA'DA 123'ÜNCÜ MAÇ

Trabzonspor, Differdange 03 maçıyla Avrupa kupalarındaki 123'üncü maçına çıkacak. Avrupa arenasında ilk maçını 1976-1977 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda İzlanda'nın Akranes takımıyla yapan Trabzonspor, geride kalan 122 maçta 47 galibiyet, 31 beraberlik ve 44 mağlubiyet alarak başarılı bir performans ortaya koydu. Rakip filelere 159 gol gönderen bordo mavililer, kalesinde 163 gol gördü.

Trabzonspor, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 74, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA İntertoto Kupası'nda 8 karşılaşmaya çıktı. UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar oynadığı 74 maçta 30 galibiyet, 19 beraberlik ve 25 mağlubiyet alan Trabzonspor, attığı 103 gole karşılık kalesinde 99 gol gördü.

ALMANYA'DA HAZIRLANDILAR

Trabzonspor, 3-12 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'da yaptığı ilk etap hazırlıklarının ardından Trabzon'a dönmüş, 16 Temmuz'da oynadığı Differdange 03 maçından sonra da 18 Temmuz'da ikinci etap hazırlık kampı için Almanya'nın Trier kentine gitmişti. Hazırlıklarını Lüksemburg'a 45 dakika uzaklıkta bulunan Trier'de sürdüren bordo mavililer, son antrenmanını da maçın oynanacağı stadyum yerine Trier'deki kamp tesisinde gerçekleştirme kararı aldı. Trabzonspor, yarın maç için Lüksemburg'a gelecek, maçın ardından yeniden Almanya'nın Trier kentine dönecek.

Trabzonspor'un Differdange 03 maçı muhtemel 11'i:

Onur- Salih, Mustafa, Uğur, Constant, Aytaç, Medjani, Sefa, Mehmet, Yusuf, Waris

SAKAT: Yatabare

DHA 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın