Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da Gol Sesi Çıkmadı

Trabzon'da Gol Sesi Çıkmadı

Fatih
15.08.2014 - 21:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon'da Gol Sesi Çıkmadı

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2014-2015 sezonu açılış töreni düzenleyen Trabzonspor, Bursaspor ile karşılaştı. Karşılıklı ataklara sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2014-2015 sezonu açılış töreni düzenleyen Trabzonspor, Bursaspor ile karşılaştı. Karşılıklı ataklara sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Avni Aker Stadı hınca hınç dolarken yeni transfer Cardozo'ya büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e de alkışlar ve tezahüratlarla destek veren Trabzonspor taraftarı maç başında ise Çarşamba günü kaybettiğimiz Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı tezahüratlarla andı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...

Trabzonspor, 2014-2015 futbol sezonunu görkemli törenle açtı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nın 24 bin kapasiteli tribünlerinin tamamını dolduran taraftarlar, sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan takımlarına tezahüratlarla destek verdi.

Törende ilk olarak futbolcular, özgeçmişleri hakkında kısa bilgiler verilerek tek tek sahaya davet edildi. Işık gösterileri eşliğinde sahaya çıkan oyuncular, taraftarı selamladı.

Yeni transferler Medjani, Sefa Yılmaz, Constant, Gökhan Karadeniz, Yusuf Erdoğan, Ferhat Yazgan, Salih Dursun, Deniz Barış, Fatih Akın, Serdar Gürler, İshak Doğan, Musa Nizam ve Cardozo saha ortasında temsili olarak sözleşme imzaladılar. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Portekiz’in Sporting Lizbon takımında transfer edilen Oscar Cardozo’nın imzasının ardından sahaya çıkarak Cardozo’yu ve diğer oyuncuları tebrik etti. Yeni transferler içerisinde en fazla ilgiyi gören oyuncu Cardozo oldu.

Hacıosmanoğlu, taraftarlara seslendi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, açılışta bordo-mavili taraftarlara seslendi.

Sözlerine “Büyük Trabzonspor’un büyük sevdalıları diye başlayan Hacıosmanoğlu, Süleyman Seba’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Ailesine başsağlığı geri kalanlara ise sabırlar dilerim. Keşke onunla birlikte çalışıp bir şeyler öğrenebilseydik. Çünkü onun tarzı bizimle aynı paraleldeydi. Yıllar önce ‘şerefsiz şampiyonluklardan ise şerefli ikincilikler bizim için önemlidir’ dediği sözü hatırlatmak isterim. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

“Taraftarların büyük başkan” şeklindeki tezahüratlarının ardından Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

“Benim sizlerden ricam büyük başkan tezahüratlarını hak ettiğimiz zaman bize yapın. Biz şu an emekleyen başkanız. Biz hizmet etmek için başkan olduk. Yeni sezon hem Süper Lig şampiyonluğu hem de çalınan şampiyonluk kupamızı alıp sezonu çifte kupayla tamamlayan bir Trabzonspor’u Allah bize inşallah nasip etsin. Bunun için çok değerli oyuncular kadromuza kattık. Türkiye’nin takdir ettiği önemi transferler yaptık. Elbette bunlar bizim çabalarımız ama Cenabı Allah diyor ki ‘çaba senden takdir benden’. Bu değerli arkadaşlarımızla inşallah beraber uzun yıllardır elinden şampiyonluklar çalınan Trabzonspor’umuza bu sezonda hem başarılar yaşatırız hem de emek hırsızlarına saha içinde ve saha dışında gerekli dersi veririz.”

Hacıosmanoğlu, taraftarların içinden gelen biri olduğunu söyleyerek, “Sizlerin başkanı olmanın gururunu yaşıyorum. Yoksa bu şehirde Trabzonspor’u yıllardır siyasi, ticari kullanan insanların başkanı değilim. Onların başkanı da hiçbir zaman olmadım. Onların oyuyla da Cenab-ı Allah bana başkan olmayı nasip etmesin diye de söyledim. Bu düzeni değiştireceksem Cenab-ı Allah bana başkanlığı nasip etsin dedim. Allah bana başkanlığı nasip etti. Geldiğimiz günden beri içerideki dışarıdaki hırsızlarla uğraşıyoruz. Bu camianın hakkını, sizlerin hakkını savunuyoruz diye bu camianın içinde bize tepki gösterenleri anlayamıyorum. Sizlerin hakkını yiyenlerden hesap sormazsam yarın Allah benden hesap sorar” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un sahibiyim diyenlerin yeni sezon açılışında tribünlerde olmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, “İçimde zerre kadar üzüntü yok, aksine sevinç var. Çünkü Trabzonspor’un gerçek sahibi sizlersiniz” diye konuştu.

Müzik şöleni iptal edildi

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle daha önce planlanan Soner Sarıkabadayı’nın konseri iptal edildi.

Konserin iptal edildiği anonsu taraftarlar tarafından alkışlanırken, Seba için açılış öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Konserin yerine Trabzonspor’un marşları stat hoparlörlerinden çalındı.

Şenol Güneş’e ilgi

Törenin ardından Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki özel maçta Bursaspor ile karşılaştı. Bordo-mavili taraftarlar maç öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş lehinde tezahürat yaptı. Bunun üzerine Güneş de taraftarları selamladı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/15/serefli...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0