Görüş Bildir
Haberler
TV
Tozluyaka 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Tozluyaka 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
16.08.2022 - 01:15

FOX TV'nin yeni dizisi Tozluyaka tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Her hafta pazartesi günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dram ve gençlik dizisinin son bölümü yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 8. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tozluyaka Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Tozluyaka Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

NTC Medya imzalı ve ilk bölümüyle 22 Haziran 2022'de FOX TV'de izleyici karşısına çıkan Tozluyaka adlı dizi kısa sürede çok sevildi. Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin heyecanla beklenen fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 8. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Tozluyaka 8. Bölüm 1. Fragmanı

Tozluyaka Son Bölüm Özeti

Tozluyaka Son Bölüm Özeti

Kenan, Ali'nin babası olduğunu öğrenir ve artık oğluna yakın olmak ister. Fakat Derya bu duruma izin vermeyince ikili arasında sessiz bir savaş başlar. Okulda tüm oklar Cemre'yi işaret ediyordur ve herkes buna inanarak gerçeği kanıtlamanın peşine düşer. Fakat gerçeği bilen tek bir kişi herkesle bir oyun oynar. Bu oyunun sonucu herkes için ağır sonuçlar doğurur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın