Görüş Bildir
Haberler
Toshiba'dan Hafıza Kartı Şeklinde WiFi

Toshiba'dan Hafıza Kartı Şeklinde WiFi

Ulaş
30.01.2016 - 12:07

Muhasebe bilançosu ve ardından bölüm satışlarına paralel olarak zor günler geçiren Toshiba, yeni çözümünü piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Yeni çözüm ile Wi-Fi her an yanınızda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Japon teknoloji firması Toshiba, 1939 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalarında zor günler geçiriyor. İlk olarak 1.3 milyar dolar fazladan gelir gösterdiği belirlenen firma, sonraki aşamada çip üretim sistemleri ve otomobil departmanını satışa çıkardığını açıklamıştı.

Son çözüm ise bir nebze de olsa firmayı rahatlatacak gibi gözüküyor. Firma üretimini gerçekleştirdiği hafıza kartı ile Wi-Fi çözümünü birleştirerek kullanıcılara sunuyor.

32 GB kapasiteli FlashAir Wi-Fi SD hafıza kartı, kullanıcılara internet sağlayan Wi-Fi’ı hafıza kartı bünyesinde işleve geçiriyor. Bu sayede kullanıcılar, söz konusu hafıza kartını yerleştirdikleri her plaformdan internete bağlanabiliyorlar.

Fotoğraf makinesi, laptop gibi cihazlarla bütünleşebilen hafıza kartı 30 dolar karşılığında temin edilebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
10
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyo

Senelerdir var olan bir teknoloji. Niye tekrar haber yapılmış ki.

Tolga Eser

nerde var la:) ben haftada bır teknoloji magazalarına ugrarım,yada ınternetden bakarım hıc goremedım bole bir kartı.sen galiba boyle bır teknoljinin yapılmay... Devamını Gör