Görüş Bildir
Haberler
Apple CEO'su Tim Cook, Yılın CEO'su Seçildi

Apple CEO'su Tim Cook, Yılın CEO'su Seçildi

ATKN
25.12.2014 - 10:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın tepe yöneticisi Tim Cook, CNN Money tarafından yılın CEO'su olarak belirlendi. Birçok ünlü ismin bulunduğu listenin başına yerleşen Cook, kariyerine yeni bir başarı daha ekledi.

Apple'ın tepe yöneticisi Tim Cook yılın CEO'su seçildi. CNN Money tarafından bu ünvana layık görülen Cook, iş dünyasından birçok ünlü ismin bulunduğu listede adını en üste yazdırmayı başardı. Ünlü ismin bu başarısının ardındaki en büyük unsur olarak Apple'ın yüzde 40 oranında artan hisse senetleri gösteriliyor.

iPhone 6, Apple Watch ve Apple Pay

Steve Jobs'ın 2011 yılında CEO'luktan ayrılmasından sonra koltuğu ilk devraldığında hissedarlara ve Apple severlere güven veren Tim Cook, aradan geçen sürede tartışmalara konu olsa da şirketi iyi bir noktaya taşımayı başardı. Özellikle bu yıl içinde, iPhone 6'nın hızlı bir başlangıç yapması, Apple Pay ve Apple Watch'ın yarattığı heyecan Cook'a başarıyı getirdi.

Steve Jobs'ın şiddetle önerdiği isimdi

Steve Jobs gibi efsane bir ismin ardından o boşluğu doldurmanın zorluğuna karşın, Jobs'ın kendisine verdiği destekle işe başlayan Tim Cook, kendi çizgisini ürünlere yansıtmayı başardı. iOS 6'dan iOS 7'ye geçişteki radikal tasarım değişimde, Scott Forstall gibi şirket içinde güçlü bir ismin görevine son verilmesinde, yıllarca büyümeyen iPhone ekranının 4.7 inç ve 5.5 inç'e çıkmasında, küçük ekranlı iPad Mini'de hem Cook imzası vardı. Bakalım başarılı CEO gelecekte ne gibi başarılara imza atacak?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/tim-cook-yilin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0