Görüş Bildir
Haberler
THY'den Devler Ligi'ne 3 Yıl İçin 150 Milyon Euro

THY'den Devler Ligi'ne 3 Yıl İçin 150 Milyon Euro

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi ile üç yıllık anlaşma kararı alan Türk Hava Yolları'nın bu sponsorluğunun, 150 milyon euro değerinde olacağı ileri sürüldü.

Skorer'de yer alan habere göre, Türk Hava Yolları'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yapacağı sponsorluğun bedeli belli oldu. Türk Hava Yolları'ndan geçtiğimiz günlerde KAP'a yapılan açıklamada 'Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Ortaklığımızın global marka bilinirliğinin ve marka algısının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 'UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Sponsoru' sıfatı ile üç yıl süre ile sponsor olunmasına karar verilmiştir. Henüz bir anlaşma imzalanmamış olup Yönetim Kurulumuzun ilgi kararı çerçevesinde karşılıklı görüşmelere başlanacaktır' denilmişti.

Inside World Football internet sitesi, THY'nin meblağ konusunda bir bildirimde bulunmadığını hatırlatarak üç yıllık anlaşmanın yaklaşık bedelini hesapladı. Şampiyonlar Ligi'nin mevcut sponsorluk anlaşmalarına dikkat çeken site, bunların sezonluk ücretinin 55 ila 65 milyon euro arasında olduğunun altını çizdi. Türk Hava Yolları'nın yapacağı üç yıllık anlaşmanın bedelinin 150 milyon euro olacağı belirtildi. Devler Ligi'nin hali hazırdaki sponsorları arasında Heineken, Gazprom, Nissan, Playstation, Unicredit ve Mastercard bulunuyor.  

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/thy-den-de...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın