Görüş Bildir
Haberler
Thor: Ragnarok Konusu Nedir? Thor: Ragnarok Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Thor: Ragnarok Konusu Nedir? Thor: Ragnarok Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

2017 yılında gösterime giren Thor: Ragnarok filmi yönetmen koltuğunda Taika Waititi otururken filmin senaryosu da  Eric Pearson ve Stan Lee'a aittir. Bu gece ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki, Thor: Ragnarok konusu nedir? Thor: Ragnarok oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Thor: Ragnarok Konusu Nedir?

Thor: Ragnarok Konusu Nedir?

Thor, evrenin diğer tarafında bir kafeste mahkumdur. “Bazen net bir cevap alabilmek için hapiste olman gereklidir” tesellisiyle bize dünyada geçen macerasını -arayışını hatırlatır ve oradan bu kafese düştüğünü söyler.

Thor’un hapsolduğu göğe yükselen kafesin altı ateşten bir tabandır ve Surtur, Asgard’ın yok olacağı kehanetini hatırlatır. Ragnarok başlamıştır ve Asgard’ın kıyameti yakındır. Thor (Chris Hemsworth) bir şekilde Surtur’u etkisiz hale getirir, güçlü bir silah olan kafatasını alır ve Heimdall (Idris Elba)’dan yardım diler. Çağrısına cevap alamayınca kendi başının çaresine bakmaya karar verir.

Asgard’a dönen Thor, burada hayatın güllük gülistanlık olduğunu görür. Loki (Tom Hiddleston) babasının kimliğine bürünmüş, kendince eğlenmektedir. Thor her gece rüyalarında Asgard’ın harabeye döndüğünü gördüğünü söyler. Birlikte Odin’i (Anthony Hopkins) bulmak için dünyaya geri dönerler. Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) babalarını bulmalarına yardımcı olur.

Thor: Ragnarok Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Thor: Ragnarok Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
  • Odin - (Anthony Hopkins)

  • Heimdall- (Idris Elba)

  • Hela- (Cate Blanchett)

  • Valkür Brunhilda- (Tessa Thompson)

  • Jeff Goldblum Grandmaster- (Karl Urban'sa Cellat Skurge)

  • Mark Ruffalo- (Hulk)

  • Benedict Cumberbatch- (Doktor Strange) 

  • Surtur- (Taika Waititi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın