Görüş Bildir
Haberler
TFF Futbol Buluşmaları'nın Edirne'deki Bölümü Sona Erdi

TFF Futbol Buluşmaları'nın Edirne'deki Bölümü Sona Erdi

Enver K.
16.04.2015 - 17:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun  paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini  paylaştığı Futbol Buluşmaları'nın Edirne'deki bölümü sona erdi.

RYS Otel'de düzenlenen toplantılar boyunca Türkiye Futbol Direktörü  Terim, kulüplerin teknik direktörleri, gençlik geliştirme programı teknik  sorumluları ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Babaeskispor, Çorluspor 1947, Edirnespor, Edirne Spor Gençlik Kulübü,  Ergene Velimeşespor, Kırklarelispor, Lüleburgazspor ve Tekirdağspor kulüplerinden  teknik adamların katıldığı oturumda Trakya Bölgesi'ndeki tesis sorunları,  kulüplerin maddi sıkıntıları, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) yapısı ele alındı.  Ayrıca kulüp yapılarının geliştirilmesi ve ailelerin futbol oynamak isteyen  gençlere karşı negatif tutumları da masaya yatırıldı.

Terim, katılımcılara TFF'nin antrenör eğitiminde yaptığı yeni  düzenlemeler, kulüp yapılarının dönüşümüne dair yapılan ve yapılması planlanan  çalışmalar ile hem gençlik geliştirme ligleri hem de profesyonel liglere yönelik  projeler hakkında bilgi verdi.

Buluşmanın ikinci toplantısında Türkiye Futbol Direktörü Terim  Çorluspor 1947, Edirnespor, Edirne Spor Gençlik Kulübü, Ergene Velimeşespor,  Kırklarelispor ve Tekirdağspor kulüplerinin başkanları ile futbol şube  sorumluları, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yer alan üniversitelerin BESYO  müdürleri, il milli eğitim müdürleri, il spor müdürleri, TÜFAD, ASKF ve belediye  temsilcileri, il futbol temsilcileri ve il hakem kurulu başkanlarıyla bir araya  geldi.

Toplantıda ana gündem maddelerini liglerle ilgili düzenlemeler, amatör  futbolun gelişimi, üniversitelerle birlikte gerçekleştirilebilecek ortak projeler  ve kulüplerin ekonomik problemleri oluşturdu. Terim de katılımcılara TFF'nin  çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

Toplantı sonrasında Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu'yla  buluşan Terim, Edirne'nin turizmde her geçen gün güzel yerlere ilerlediğini  söyledi. Hacıoğlu da 92 yıl Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapan Edirne'de  ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiği Terim'e Edirnekari işlemeli tablo  ve Selimiye Camisi simgesi ters lale seramik figürü armağan etti. 

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/tff-nin-fu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın